Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςΤΙΤΑΝ: «Μπαίνει» στον κόσμο των Startups με επένδυση 40 εκατ. δολαρίων!

ΤΙΤΑΝ: «Μπαίνει» στον κόσμο των Startups με επένδυση 40 εκατ. δολαρίων!

Πρωτοβουλία Venture Capital για την προώθηση της καινοτομίας, με επενδύσεις του Ομίλου ΤΙΤΑΝ στη Zacua Ventures και τη Rondo Energy!

Μια νέα μεγάλη Venture Capital πρωτοβουλία, η οποία αποσκοπεί στην προώθηση της καινοτομίας στο οικοσύστημα των κατασκευών, ανακοίνωσε ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, ο Όμιλος στοχεύει να επενδύσει έως $40 εκατομμύρια μεσοπρόθεσμα και να συνάψει συνεργασίες για την ενίσχυση της αναπτυξιακής του στρατηγικής.

Στο πλαίσιο του στόχου του να είναι από τους πρώτους που θα ενημερώνονται για νέες τεχνολογίες που αλλάζουν τα δεδομένα, ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ προχώρησε σε επένδυση στη Zacua Ventures, ένα παγκόσμιο ταμείο επιχειρηματικών κεφαλαίων (“venture fund”) που επικεντρώνεται σε αρχικού σταδίου νεοφυείς επιχειρήσεις με αντικείμενο τη βιώσιμη κατασκευή και το Οικιστικό Περιβάλλον. Επιπλέον, ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ αύξησε την υπάρχουσα επένδυσή του στη Rondo Energy, μια νεοφυή επιχείρηση με έδρα τις ΗΠΑ, που πρωτοπορεί στις βιομηχανικές λύσεις θερμότητας με ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα. Οι εν λόγω επενδύσεις ευθυγραμμίζονται με τον στόχο του Ομίλου να συνεχίσει να εντάσσει καινοτόμα προϊόντα, υλικά και υπηρεσίες στη λειτουργία του αλλά και στο χαρτοφυλάκιο λύσεών του, προωθώντας την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητά του και επιταχύνοντας την επίτευξη των στόχων του που σχετίζονται με τη βιωσιμότητα και την ψηφιοποίηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ STARTUPPER.GR

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας