Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςLG: Έλαβε πολλαπλά βραβεία για τον καινοτόμο σχεδιασμό των προϊόντων της στα...

LG: Έλαβε πολλαπλά βραβεία για τον καινοτόμο σχεδιασμό των προϊόντων της στα IDEA 2023

Η εταιρεία έλαβε συνολικά 13 βραβεία για πρωτοποριακές lifestyle λύσεις, όπως το LG PuriCare AeroFurniture και η LG OLED Flex

Η LG Electronics (LG) ξεχώρισε για μια ακόμα φορά για τον εξαιρετικό σχεδιασμό προϊόντων, λαμβάνοντας 13 διακρίσεις στα Διεθνή Βραβεία Αριστείας Σχεδιασμού (IDEA) 2023, που ανακοινώθηκαν στο Διεθνές Συνέδριο Σχεδιασμού στη Νέα Υόρκη

Το LG PuriCare AeroFurniture, ένα air purifier που λειτουργεί ταυτόχρονα ως τραπεζάκι με χαρακτηριστικά ατμοσφαιρικού φωτισμού, διακρίθηκε με ένα bronze award στο συνέδριο. Προσφέροντας εξατομικευμένες επιλογές απόδοσης και σχεδιασμού, καθώς και ένα συμπαγές σχήμα, ο ιονιστής αέρα της LG μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει σε κάθε σπίτι και είναι ιδανικός για μικρότερους χώρους. Με την τελευταία του διάκριση, το LG PuriCare AeroFurniture έχει πλέον αναγνωριστεί και από τα τρία κορυφαία προγράμματα απονομής βραβείων βιομηχανικού σχεδιασμού στον κόσμο: IDEA, το Red Dot Award και το iF Design Award.

Η LG OLED Flex (μοντέλο LX3), ένα ακόμη βραβευμένο προϊόν με IDEA 2023, είναι μια καινοτόμα τηλεόραση που διαθέτει την πρώτη εύκαμπτη οθόνη OLED 42 ιντσών στον κόσμο. Η LX3, η οποία έκανε τη διεθνή της πρώτη εμφάνιση στην IFA πέρυσι, προσφέρει ένα νέο επίπεδο προσαρμοστικότητας, καθώς η αυτοφωτιζόμενη οθόνη της μπορεί να μετατραπεί από εντελώς επίπεδη σε εντυπωσιακά κυρτή με το πάτημα ενός κουμπιού.

«Το επίτευγμα των φετινών βραβείων IDEA είναι το αποτέλεσμα της σύμπραξης της τεχνολογίας και της αισθητικής με επίκεντρο την εμπειρία του πελάτη», δήλωσε ο Hwang Sung-gyul, επικεφαλής του Κέντρου Διαχείρισης Σχεδιασμού της LG Electronics. «Θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το επίπεδο της τελειοποίησης, αποτυπώνοντας καινοτόμες εμπειρίες πελατών πέρα από το υπάρχον πλαίσιο στο σχεδιασμό προϊόντων με συνεχή επικοινωνία και κατανόηση προς τους πελάτες.»

Τα βραβεία IDEA διοργανώνονται ετησίως από την Ένωση Βιομηχανικών Σχεδιαστών της Αμερικής (IDSA) και είναι ένα από τα κορυφαία προγράμματα βραβείων σχεδιασμού παγκοσμίως, που αναγνωρίζει εξαιρετικά επιτεύγματα στον τομέα του βιομηχανικού σχεδιασμού, λαμβάνοντας υπόψη διάφορους παράγοντες που σχετίζονται με τη στρατηγική σχεδιασμού, την ψηφιακή αλληλεπίδραση, το περιβάλλον και τον κοινωνικό αντίκτυπο κατά την επιλογή των αποδεκτών των βραβείων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας