Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςΔωρεάν διήμερο σεμινάριο από την Συρέλια για υποψήφιους επιχειρηματίες στις 12-13 Σεπτεμβρίου

Δωρεάν διήμερο σεμινάριο από την Συρέλια για υποψήφιους επιχειρηματίες στις 12-13 Σεπτεμβρίου

Η θεματολογία του σεμιναρίου «ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΜΕ ΓΝΩΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΑΒΕΒΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ» επιλέχθηκε, με κυρίαρχο σκοπό να παρουσιάσει & να «επικοινωνήσει» με τους συμμετέχοντες σχεδόν όλα τα θέματα τα οποία πρέπει να απασχολούν κάθε επίδοξο επιχειρηματία, πριν την υλοποίηση της επένδυσης του.

Η εταιρεία Συρέλια Σύμβουλοι Επιχ/σεων (Ελλάς) Α.Ε./Seerelia Outsourcing Corp. (Hellas) S.A., υπό την αιγίδα του υπουργείου ανάπτυξης και επενδύσεων (ΥΠΑΝ), του συνδέσμου βιομηχανιών Αττικής & Πειραιά (ΣΒΑΠ), την ευγενική χορηγία της VODAFONE Α.Ε. & της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ Ι.Κ.Ε. και σε συνεργασία με φορείς οι οποίοι συνδέονται άρρηκτα & δημιουργικά με την επιχειρηματικότητα, (π.χ. νομική & λογιστική εταιρεία, τραπεζικοί οργανισμοί, εταιρεία μάρκετινγκ κ.λ.π.) οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Ιωάννη Τεάζη, διευθύνοντα συμβούλου της Συρέλια Σύμβουλοι Επιχ/σεων (Ελλάς) Α.Ε., να συμμετάσχουν σε μία δράση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, με περιεχόμενο, σκοπιμότητα και κοινωνική διάσταση, υλοποιεί στο ΕΒΕΑ την 12η & 13η του Σεπτέμβρη, ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΗΜΕΡΟ σεμινάριο, «εφ’ όλης της ύλης», το οποίο απευθύνεται σε υποψήφιους επιχειρηματίες.

Η θεματολογία του σεμιναρίου «ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΜΕ ΓΝΩΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΑΒΕΒΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ» επιλέχθηκε, με κυρίαρχο σκοπό να παρουσιάσει & να «επικοινωνήσει» με τους συμμετέχοντες σχεδόν όλα τα θέματα τα οποία πρέπει να απασχολούν κάθε επίδοξο επιχειρηματία, πριν την υλοποίηση της επένδυσης του. Οι συμμετέχοντες υποψήφιοι επιχειρηματίες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν εισηγήσεις από έμπειρους επαγγελματίες, σε ζητήματα νομικά, φορολογικά, λογιστικά, ανθρώπινου δυναμικού, μάρκετινγκ, outsourcing, franchise, στρατηγικού σχεδιασμού, προσέλκυσης κεφαλαίων, εξαγωγών & νέων τεχνολογιών, να επιβεβαιώσουν την ετοιμότητα τους για το εγχείρημα το οποίο έχουν αποφασίσει να πραγματοποιήσουν και επιπλέον να οριστικοποιήσουν την «διαδρομή – στρατηγική – σχέδιο δράσης» που θα ακολουθήσουν και τις συνεργασίες & το πνευματικό κεφάλαιο που θα πρέπει να επιστρατεύσουν, ώστε να επιδιώξουν την επιτυχία αποτελεσματικά.

Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια ανάπτυξης δεξιοτήτων, όπως η ηγεσία και πως ασκείται αποτελεσματικά, επιλογή & διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού & η συναισθηματική νοημοσύνη, οι οποίες αναγνωρίζονται ως απαραίτητες δεξιότητες όχι μόνο στην επαγγελματική ζωή αλλά και σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής.

Οι συντελεστές αυτής της πράξης εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η οποία φιλοδοξεί να αφήσει έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, είναι οι Seerelia Outsourcing Corp. Hellas S.A. Σύμβουλοι επιχ/σεων, Makris & Associates-Δικηγορική εταιρεία, Δ. Βασίλας & Συνεργάτες Λογιστική εταιρεία, Ελληνική Αναπτυξιακή τράπεζα, Eurobank-ExportGate, Vodafone, Χρυσός Οδηγός, ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ), Ν. Τράντος & Συνεργάτες και η ARMILA CAPITAL.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το αναλυτικό πρόγραμμα και να δηλώσουν συμμετοχή στον ιστότοπο: www.seereliaoutsourcing.com

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας