Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςΗ EUROINS ΕΛΛΑΔΟΣ περήφανος χορηγός του Θέμη Χαλκιά στο βάθρο του Ράλλυ...

Η EUROINS ΕΛΛΑΔΟΣ περήφανος χορηγός του Θέμη Χαλκιά στο βάθρο του Ράλλυ Ακρόπολις

Η Χαλκιάς Racing Team κατέκτησε την τρίτη θέση μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων στην επετειακή διοργάνωση

Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια η Euroins Ελλάδος υποστήριξε και εφέτος τον οδηγό Θέμη Χαλκιά και το πλήρωμά του στην 70ή επετειακή διοργάνωση μηχανοκίνητου αθλητισμού Ράλλυ Ακρόπολις που ολοκληρώθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ο οδηγός μας Θέμης Χαλκιάς κατέκτησε μαζί με τον Νικόλαο-Αδάμ Κομνό και το υπόλοιπο πλήρωμα της Χαλκιάς Racing Team την τρίτη θέση μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων. Η συμμετοχή κατέλαβε επίσης την 6η θέση στην κατηγορία WRC3 που αγωνίζονται τα αυτοκίνητα προδιαγραφών Rally3 και την 26η θέση σε επίπεδο γενικής κατάταξης αγώνα.

H Διευθύνων Σύμβουλος της Euroins Ελλάδος, κα. Joanna Tsoneva δήλωσε σχετικά: «Η Euroins Ελλάδος βρίσκεται σταθερά δίπλα στο Θέμη Χαλκιά και τον ευχαριστούμε θερμά για το τρόπαιο που χάρισε σε εμάς και σε όλους τους λάτρεις της ιστορικής διοργάνωσης Ράλλυ Ακρόπολις. Η Euroins Ελλάδος, θυγατρική εταιρεία του κορυφαίου ευρωπαϊκού ομίλου συμμετοχών Eurohold Bulgaria AD, αποτελεί σταθερό και συνεπή αρωγό αθλητικών και κοινωφελών δράσεων που προάγουν την άμιλλα διατηρώντας ταυτόχρονα ισχυρό κοινωνικό πρόσημο». 

Ο Θέμης Χαλκιάς ανέφερε: «Ευχαριστώ από καρδιάς τη Euroins Ελλάδος, που στάθηκε και φέτος δίπλα μας. Η διάκριση που πετύχαμε ισοδυναμεί με τους καρπούς μιας σημαντικής προσπάθειας που έχουμε ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς. Θέλω να ευχαριστήσω τον συνοδηγό μου Νικόλαο-Αδάμ Κομνό και όλα τα μέλη της Χαλκιάς Racing Team που ξεπέρασαν τον εαυτό τους τόσο κατά την πολυήμερη και πολύωρη προετοιμασία όσο και κατά τη διάρκεια του δύσκολου φετινού αγώνα ».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας