Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςΕλίν: Αναστολή στις εισπράξεις οφειλών για τους πληγέντες της Θεσσαλίας ως το...

Ελίν: Αναστολή στις εισπράξεις οφειλών για τους πληγέντες της Θεσσαλίας ως το τέλος του έτους

Το μέτρο της αναστολής αφορά στους πελάτες της εταιρίας που κατοικούν στη Θεσσαλία και η εφαρμογή του ξεκινά  από την πρώτη μέρα εμφάνισης των ακραίων καιρικών φαινομένων

Στον απόηχο των καταστροφικών πλημμυρών στη Θεσσαλία, η ελίν, με αίσθημα ευθύνης, στέκεται έμπρακτα στο πλευρό όσων επλήγησαν και αναγνωρίζοντας τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν, αναστέλλει τις εισπράξεις οφειλών ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου έως το τέλος του έτους. Το μέτρο της αναστολής αφορά στους πελάτες της εταιρίας που κατοικούν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και η εφαρμογή του ξεκινά  από την πρώτη μέρα εμφάνισης των ακραίων καιρικών φαινομένων. 

Η εταιρία θα συνεχίσει να παρέχει αδιάλειπτα τις υπηρεσίες ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου σε όλους τους πληγέντες ενώ παράλληλα, θα προχωρήσει και στη δημιουργία ειδικού πλαισίου ρύθμισης για την αποπληρωμή των οφειλών, η οποία θα ξεκινήσει το νέο έτος. 

Η ελίν βρίσκεται σταθερά δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη υλοποιώντας ενέργειες και συμμετέχοντας σε δράσεις ανακούφισής τους σε κάθε κρίση, κάνοντας πράξη τη δέσμευσή της να αναπτύσσεται με υπευθυνότητα απέναντι στην κοινωνία.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας