Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςΤο DUOBO by LG LABS προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία καφέ

Το DUOBO by LG LABS προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία καφέ

Μοναδικά χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στους λάτρεις του καφέ να προσαρμόζουν εύκολα το αγαπημένο τους ρόφημα

Η LG Electronics (LG) παρουσίασε την πρώτη μηχανή καφέ σε κάψουλα, DUOBO by LG Labs. Η LG Labs είναι η νέα πλατφόρμα μάρκετινγκ της LG που δημιουργήθηκε για να προσφέρει πειραματικές και καινοτόμες εμπειρίες προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες της. Το DUOBO φέρνει την επανάσταση στη διαδικασία παρασκευής καφέ, με χαρακτηριστικά και τεχνολογίες που προσφέρουν εξαιρετική ευκολία και νόστιμη, εξατομικευμένη γεύση.

Το σύστημα εκχύλισης διπλής κάψουλας του DUOBO επιτρέπει την ανάμειξη δύο δόσεων σε στρώσεις, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν και να απολαύσουν δικά τους ξεχωριστά μείγματα. Ο έλεγχος είναι απλός μέσω της εφαρμογής DUOBO για κινητά, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν με ακρίβεια τη θερμοκρασία και την πίεση στις προσωπικές τους προτιμήσεις. Το νέο προϊόν της LG Labs είναι συμβατό με κάψουλες καφέ από διάφορες μάρκες, προσφέροντας στους χρήστες ένα μεγάλο εύρος καβουρδισμάτων και γεύσεων για να ταιριάξουν, να αναμείξουν και να φτιάξουν το δικό τους.

Η LG Labs υπερήφανα παρουσιάζει το DUOBO, ένα πραγματικά εξαιρετικό προϊόν που συνδυάζει την καινοτομία με έναν συναρπαστικό σχεδιασμό. Αντλώντας έμπνευση από τα θαύματα της εξερεύνησης του διαστήματος, η κομψή εμφάνιση του DUOBO μοιάζει με διαστημικό όχημα, ενσαρκώνοντας το όραμά μας για την ανακάλυψη νέων και ωραίων γεύσεων, συμπεριλαμβανομένης της έννοιας της «γεύσης του διαστήματος». Σε μια αναφορά στην ιστορία, το DUOBO λανσαρίστηκε στις 20 Ιουλίου, σε ανάμνηση της προσελήνωσης του Apollo 11 το 1969.

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του DUOBO είναι η ενσωματωμένη οθόνη IPS πλήρους HD, η οποία εφαρμόζεται στον χώρο όπου τοποθετούνται τα φλιτζάνια του καφέ κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκχύλισης. Αυτή η οθόνη προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο απόλαυσης, παρέχοντας στους χρήστες πρόσβαση σε μια ποικιλία ελκυστικού περιεχομένου, όπως αποκλειστικές κινούμενες εικόνες DUOBO και πληροφορίες σχετικά με τον καφέ. Δημιουργεί μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία παρασκευής καφέ που είναι τόσο απολαυστική όσο και ενημερωτική.

Για να παρουσιάσει τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του DUOBO, η LG Labs συνεργάστηκε με έξι από τους κορυφαίους barista του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των προηγούμενων νικητών του διάσημου US Barista Championships. Σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο The Lost Draft café στο Soho της Νέας Υόρκης, το ακροατήριο καθηλωμένο παρακολούθησε τους εξειδικευμένους baristas να επιδεικνύουν την ευκολία χρήσης του DUOBO, να δημιουργούν απολαυστικά χαρμάνια και να συζητούν τα μοναδικά οφέλη του συστήματος διπλής κάψουλας της LG.

«Το DUOBO είναι πραγματικά ένα καινοτόμο προϊόν, που επαναπροσδιορίζει ολόκληρη την εμπειρία του καφέ, από την τέχνη της δημιουργίας και της απόλαυσης του τέλειου φλιτζανιού μέχρι τη δημιουργία ουσιαστικής σύνδεσης με τους πολύτιμους πελάτες μας», δήλωσε ο Lee Hyang-eun, διευθύνων σύμβουλος του τμήματος καινοτομίας Customer Experience της LG Electronics. «Με την δέσμευσή μας στην αριστεία, θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε απαράμιλλες εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται ειδικά στις προτιμήσεις του καθενός, εξασφαλίζοντας ένα εξατομικευμένο και απολαυστικό ταξίδι στον καφέ, όπου η συμμετοχή του πελάτη παίζει ζωτικό ρόλο».

Η φουτουριστική καφετιέρα με κάψουλες, DUOBO της LG Labs είναι διαθέσιμη για crowdfunding στο Kickstarter από τις 20 Ιουλίου. Οι λάτρεις του καφέ και οι πρώιμοι υποστηρικτές μπορούν να εξοικονομήσουν 50 τοις εκατό με την περιορισμένη προσφορά Super Early Bird που προσφέρεται αποκλειστικά στο Kickstarter. Για να μάθετε περισσότερα για το DUOBO, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://www.official-duobo.com.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας