Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςITA Airways: Country Manager Ελλάδος η Άννα Ξενάκη

ITA Airways: Country Manager Ελλάδος η Άννα Ξενάκη

Η ITA Airways, ο Ιταλικός Εθνικός Αερομεταφορέας υποδέχθηκε θερμά -στο Art Lounge του New Hotel στην Αθήνα- τους κορυφαίους συνεργάτες της στην Ελληνική αγορά. Παρουσία του Pierfrancesco Carino, Vice President International Sales, της Carla Catuogno, Regional Manager Europe, του Aldo D’Elia, International Sales Development Manager και του προσωπικού της ITA Airways Ελλάδος, με την συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Carla Catuogno παρουσίασε στους συνεργάτες την Country Manager Ελλάδος, Άννα Ξενάκη.

Η ITA Airways πραγματοποιεί τρεις καθημερινές πτήσεις από Αθήνα για Ρώμη (Fiumicino) με επιστροφή κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου και 13 εβδομαδιαίες πτήσεις τη χειμερινή περίοδο, εξασφαλίζοντας άνετες συνδέσεις με τους προορισμούς του δικτύου της.

Η εταιρεία επεκτείνει περαιτέρω το διηπειρωτικό της δίκτυο και από τον Νοέμβριο του 2022 θα πραγματοποιεί 3 απευθείας εβδομαδιαίες πτήσεις από Rome Fiumicino προς Tokyo Haneda.

Επίσης από τις 03 Δεκεμβρίου του 2022, μια νέα απευθείας πτήση από τη Ρώμη Fiumicino προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Indira Gandhi στο Νέο Δελχί θα εκτελείται τρεις φορές την εβδομάδα καθώς και μια απευθείας πτήση από Ρώμη Fiumicino προς Μαλέ Μαλδίβες θα πραγματοποιείται από 17 Δεκεμβρίου 2022 μέχρι 22 Ιανουαρίου 2023 τρεις φορές την εβδομάδα και από 23 Ιανουαρίου μέχρι 26 Μαρτίου 2023 δύο φορές την εβδομάδα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας