Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΟικονομίαΟικονομίαΠαρατάθηκε έως τις 11 Σεπτεμβρίου η δημόσια διαβούλευση για το νομοσχέδιο του...

Παρατάθηκε έως τις 11 Σεπτεμβρίου η δημόσια διαβούλευση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, γνωστοποίησε ότι, λόγω της σοβαρότητας του νομοσχεδίου για τα εργασιακά και του μεγάλου ενδιαφέροντος, αποφάσισε να δώσει παράταση στη δημόσια διαβούλευση έως τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου.

Παρατείνεται έως τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023, η δημόσια διαβούλευση για το νομοσχέδιο, με τίτλο «Ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2019/1152 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 20ής Ιουνίου 2019 για διαφανείς και προβλέψιμους όρους εργασίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Απλοποίηση ψηφιακών διαδικασιών και ενίσχυση της Κάρτας Εργασίας-Ρυθμίσεις για την αναβάθμιση της επιχειρησιακής λειτουργίας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και της Επιθεώρησης Εργασίας».

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, o υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, γνωστοποίησε ότι, λόγω της σοβαρότητας του νομοσχεδίου για τα εργασιακά και του μεγάλου ενδιαφέροντος, αποφάσισε να δώσει παράταση στη δημόσια διαβούλευση έως τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023, το πρωί, η οποία κανονικά έληγε σήμερα, 8 Σεπτεμβρίου 2023, το μεσημέρι.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας