Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΟικονομίαΟικονομία87η ΔΕΘ: Υπέρ των πληγέντων σε Θεσσαλία και Έβρο το 10% των...

87η ΔΕΘ: Υπέρ των πληγέντων σε Θεσσαλία και Έβρο το 10% των εσόδων από τα εισιτήρια της έκθεσης

Ο εθνικός εκθεσιακός φορέας θα στηρίξει με την πολύτιμη παρουσία του κόσμου που αγαπά τη ΔΕΘ τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

Υπέρ των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία και των πυροπαθών του Έβρου
θα διατεθεί το 10% των εσόδων της 87ης ΔΕΘ από τα εισιτήρια. Παράλληλα το πρόγραμμα των συναυλιών της διοργάνωσης είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που επλήγησαν από αυτές τις δύσκολες καταστάσεις.

Όπως ανακοίνωσε η ΔΕΘ:

«Υπέρ των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία και τις πυρκαγιές στον Έβρο θα διαθέσει η ΔΕΘ-HELEXPO το 10% των εσόδων από τα εισιτήρια της 87ης ΔΕΘ, με ελάχιστο ποσό τις 100.000 ευρώ, ενώ το πρόγραμμα των Music Events Live, που ξεκινά αύριο και θα πραγματοποιηθεί κανονικά, θα είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που βίωσαν και βιώνουν δραματικές στιγμές.

Ο εθνικός εκθεσιακός φορέας θα στηρίξει με την πολύτιμη παρουσία του κόσμου που αγαπά τη ΔΕΘ τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, θεωρώντας χρέος του να σταθεί στο πλευρό τους με τα μέσα που διαθέτει, σε συνεργασία πάντα με τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς, και καλεί όλους να συνδράμουν την πρωτοβουλία του, γεμίζοντας το εκθεσιακό κέντρο και αυξάνοντας το ποσό που θα διατεθεί προς βοήθεια.

Το πρόγραμμα των συναυλιών της 87ης ΔΕΘ έχει ως εξής: τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στη σκηνή ανεβαίνει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου παίρνουν τη σκυτάλη ο Θοδωρής Φέρρης και η Josephine, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου το σκηνικό αλλάζει με ένα αφιέρωμα στην Tina Turner, το musical tribute «One Night Of Tina» από το West End του Λονδίνου, την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου Γλυκερία και Μελίνα Ασλανίδου συναντιούνται επί σκηνής, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου
Κώστας Μακεδόνας και Ελένη Τσαλιγοπούλου ενώνουν τις μουσικές τους δυνάμεις, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου έρχεται ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώ το πρόγραμμα των φετινών Music Events Live κλείνουν την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου οι Πέτρος Ιακωβίδης και Ήβη Αδάμου. Το κοινό μπορεί να παρακολουθεί τις συναυλίες δωρεάν, μόνο με το εισιτήριο εισόδου στην 87η ΔΕΘ».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας