Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΈ. Ράπτη - Κ. Γκιουλέκας: Κοινός μας στόχος η ανάδειξη του στρατιωτικού...

Έ. Ράπτη – Κ. Γκιουλέκας: Κοινός μας στόχος η ανάδειξη του στρατιωτικού τουρισμού

Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη υποδέχτηκε τον βουλευτή Κωνσταντίνο Γκιουλέκα και συζήτησαν για τις Ειδικές Μορφές Τουρισμού.

Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκε στο Υπουργείο τον Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης και π. Πρόεδρο της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής Κωνσταντίνο Γκιουλέκα.

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Υφυπουργού, συζήτησαν για τις Ειδικές Μορφές Τουρισμού και έδωσαν έμφαση στην τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης.

Ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας δραστηριοποιείται έντονα στον τομέα της έρευνας και καταγραφής της νεότερης στρατιωτικής ιστορίας. Η γνώση και η πολυετής του εμπειρία μπορούν να συμβάλλουν αποτελεσματικά στην προώθηση του στρατιωτικού τουρισμού. Είναι συλλέκτης αντικειμένων και δωρητής στο Πολεμικό Μουσείο της Θεσσαλονίκης τεκμηρίων που σχετίζονται με τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη δήλωσε: «Κοινός μας στόχος η ανάδειξη του στρατιωτικού τουρισμού καθώς η Ελλάδα διαθέτει πλήθος πεδίων μαχών και ιστορικών μνημείων που μπορούν να αποτελέσουν πόλο έλξης τουριστών». 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας