Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΕυρυπίδης Στυλιανίδης: Δεν δέχομαι την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια - Θα...

Ευρυπίδης Στυλιανίδης: Δεν δέχομαι την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια – Θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο

Ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης μίλησε σε συνέντευξή του για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και δήλωσε ότι θα καταψηφίσει

 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής της ΝΔ, Ευρυπίδης Στυλιανίδης είπε: «Η ελληνική κοινωνία έχει αντέξει. Δεν πρέπει να πειράξουμε τον θεσμό της παραδοσιακής οικογένειας»

«Δεν θα πρέπει να διαλύσουμε το πρότυπο της παραδοσιακής οικογένειας», υπογράμμισε.

Ο κ. Στυλιανίδης ήταν κατηγορηματικός στις απόψεις του: «Δεν κρύβομαι, θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια», επανέλαβε, τονίζοντας ότι δεν υποχωρεί στις απόψεις του.

Παρά το πολιτικό «μασάζ» που θα γίνει στη Νέα Δημοκρατία για τους διαφωνούντες του εν λόγω νομοσχεδίου, ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης μένει αμετακίνητος στη θέση του, την οποία είχε εκφράσει δημοσίως από την πρώτη στιγμή της συζήτησης για τον γάμο και την τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια.

«Δεν θα απέχω. Θα καταψηφίσω», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ, προσθέτοντας το όνομά του στη λίστα των βουλευτών του κόμματος που αντιτίθενται και θα καταψηφίσουν το επίμαχο νομοσχέδιο.

Όπως είχε υπογραμμίσει από την πρώτη στιγμή, τα παιδιά θέλουν μαμά και μπαμπά και προέτρεψε πως δεν πρέπει είπε να διαταράξουμε τον αξιακό κώδικα της ελληνικής κοινωνίας.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας