Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαύλος Χρηστίδης: Ο μεγάλος κίνδυνος της νεολαίας είναι η κατάρρευση των ονείρων

Παύλος Χρηστίδης: Ο μεγάλος κίνδυνος της νεολαίας είναι η κατάρρευση των ονείρων

Ο Παύλος Χρηστίδης, Βουλευτής B3 Νοτίου Τομέα Αθηνών & υπεύθυνου Κ.Τ.Ε. μεταναστευτικής πολιτικής και ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, επεσήμανε ότι «Ο μεγάλος κίνδυνος της νέας γενιάς είναι η κατάρρευση των ονείρων»

Ο Παύλος Χρηστίδης, Βουλευτής B3 Νοτίου Τομέα Αθηνών & υπεύθυνου Κ.Τ.Ε. μεταναστευτικής πολιτικής και ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, επεσήμανε ότι «Ο μεγάλος κίνδυνος της νέας γενιάς είναι η κατάρρευση των ονείρων». Δεδομένου ότι «η νέα γενιά σήμερα έρχεται αντιμέτωπη με την έλλειψη προοπτικών για ένα καλύτερο μέλλον».

Ο Βουλευτής Νοτίου Τομέα Β’ Αθηνών σημείωσε ότι τα μέτρα και οι πολιτικές της κυβέρνησης για τη νέα γενιά χρειάζονται προσθήκες. «Είναι δομημένα ώστε να υπηρετούν το επικοινωνιακό αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας και όχι για να κάνουν τη ζωή του ελληνικού λαού πραγματικά καλύτερη», τόνισε.

«Η συζήτηση για τη νεολαία δεν μπορεί να γίνει αποσπασματικά αποκομμένη από όσα στην πραγματικότητα αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός και που βιώνουμε ως κοινωνική πραγματικότητα», πρόσθεσε.

Ο Π. Χρηστίδης ανέφερε ότι το βρεφικό γάλα έχει αναδειχθεί ως χαρακτηριστικό παράδειγμα της αναποτελεσματικής αντιμετώπισης της ακρίβειας, αλλά και των πολιτικών που εφαρμόζουν οι πολυεθνικές εταιρείες στη χώρα. «Διαβάσαμε με έκπληξη ότι τα κυβερνητικά μέτρα για την μείωση της τιμής του βρεφικού γάλακτος θα εφαρμοστούν από τον Μάρτη», είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην «κοινωνική βία», που αφορά όλες τις ηλικίες και τη συντριπτική πλειοψηφία των κοινωνικών ομάδων. «Η υπερβολική φτώχεια που αντιμετωπίζουν όλο και περισσότερα παιδιά και οι οικογένειες τους στην Ελλάδα, η γιγάντωση του κοινωνικού και οικονομικού αποκλεισμού, είναι η βία που αν δεν αντιμετωπιστεί θα οδηγήσει σε ακραίες κοινωνικές συγκρούσεις και στη γέννηση πολιτικών τεράτων.

Μέχρι σήμερα, η Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση έχει αποτύχει να δώσει λύσεις απέναντι σε αυτή την βία. Εάν δεν γίνει αυτό αντιληπτό και συνεχιστεί η διαστρεβλωμένη πολιτική του laissez faire στην κοινωνία και στην οικονομία, θα είμαστε όλοι υπόλογοι για τον κόσμο και τη χώρα που θα παραδώσουμε στις γενιές που έρχονται», κατέληξε.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας