Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΟ αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη

Ο κ. Βρούτσης θα έχει συναντήσεις με Υφυπουργό Εσωτερικών για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη αλλά και με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη, 5 και 6 Φεβρουαρίου 2024.

Ειδικότερα, ο Υπουργός θα παραβρεθεί σήμερα στη συνεδρίαση του Δ.Σ. των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης (ΕΑΚ), καθώς και στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους που θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον Θεσσαλονίκης.


Στην εκδήλωση, θα παραστούν σημαντικές αθλητικές προσωπικότητες, όπως η χρυσή Ολυμπιονίκης στον στίβο και Αντιπεριφερειάρχης,
Βούλα Πατουλίδου, ο Ολυμπιονίκης στη γυμναστική, Βασίλης Τσολακίδης, ο Παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση, Αντώνης Τσαπατάκης, οι Πρωταθλητές Ευρώπης στο Ποδόσφαιρο Euro2004, Ζήσης Βρύζας και Άγγελος Χαριστέας (Αντιπεριφερειάρχης) κ.ά.


Ο κ. Βρούτσης, θα παραστεί επίσης και στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Μακεδονικού Α.Σ., προσκεκλημένος του Προέδρου του Παύλου Ανδρώνη.

Αύριο Τρίτη στις 09:30, ο κ. Βρούτσης θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη και στη συνέχεια (10:30) με τον εκλεγέντα Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη στο Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας