Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΟ Κικίλιας προανήγγειλε μηνύσεις για αναρτήσεις στα social media που τον στοχοποιούν

Ο Κικίλιας προανήγγειλε μηνύσεις για αναρτήσεις στα social media που τον στοχοποιούν

Έξαλλος έγινε ο Βασίλης Κικίλιας με αναρτήσεις χρηστών κυρίως του Twitter και προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη για αγωγές και μηνύσεις. Όπως μάλιστα δεσμεύτηκε, τα χρήματα που θα του δοθούν ως αποζημίωση, θα τα δώσει με τη σειρά του για να στηριχθούν καρκινοπαθή παιδιά.

Η ανάρτηση που έβγαλε από τα ρούχα του τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και η οποία διακινήθηκε από πολλούς λογαριασμούς, αναφέρει:

«Έλληνες-κορόιδα, γνωρίζει ένας από εσάς να μας πει εάν ο Βασίλης Κικίλιας κέρδισε το ΛΟΤΤΟ; Ρωτάω διότι, σε 7 χρόνια από 1 ακίνητο που είχε τα έκανε 27 τα ακίνητα χωρίς ΔΑΝΕΙΑ. Τα εισοδήματα από 87.000 σε 1.700.000 ευρώ. Οι καταθέσεις από 23.000 ευρώ έγιναν 1.250.00 ευρώ. Τελικά είναι μεγάλη μπίζνα η πολιτική».

Ο Βασίλης Κικίλιας απάντησε με το ακόλουθο μήνυμα στο οποίο συμπεριέλαβε και λογαριασμούς που διακίνησαν το αρχικό ποστ.

«Όταν διατυπώνονται τέτοιες ”απορίες”, αραδιάζοντας με θράσος ψευδή στοιχεία, τότε αρχίστε εσείς να παίζετε ΛΟΤΤΟ. Θα το χρειαστείτε σίγουρα μετά τη μήνυση και την αγωγή. H Δικαιοσύνη θα μετατρέψει τη λάσπη σας σε στήριξη για τα καρκινοπαθή παιδιά, για να βγει κι ένα καλό από αυτή την αθλιότητα».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας