Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΓ. Οικονόμου: «O Αλέξανδρος Νικολαΐδης συμπεριλαμβάνεται στο Πάνθεο του Ολυμπισμού»

Γ. Οικονόμου: «O Αλέξανδρος Νικολαΐδης συμπεριλαμβάνεται στο Πάνθεο του Ολυμπισμού»

Το δικό του μήνυμα για τον αδόκητο θάνατο του ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ανέβηκε στον Όλυμπο του αθλητισμού και συμπεριλαμβάνεται στο Πάνθεο του Ολυμπισμού», τόνισε σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου αναφερόμενος στον αδόκητο θάνατο του ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στους οικείους του.

Ο κ. Οικονόμου μιλώντας για τον ολυμπιονίκη ανέφερε ότι ήταν «ένας άνθρωπος που δεν σταμάτησε ποτέ να μάχεται για τα πιστεύω του, τον άνθρωπο και τη ζωή» και προσέθεσε:

«Ένας μαχητής με πάθος, που ακόμα και την ύστατη στιγμή συγκλονίζει με το τελευταίο μήνυμα που μας άφησε. Ένα μήνυμα βαθιά ανθρώπινο, που η αλήθεια του δεν αφήνει κανέναν απροβλημάτιστο και ασυγκίνητο. Ένα μήνυμα για τα πραγματικά σπουδαία σε αυτή τη ζωή. Η κληρονομιά που αφήνει στα παιδιά του και όλους μας είναι τεράστια. Συλλυπητήρια στους οικείους του. Αιώνια η μνήμη του».

Λ. Αυγενάκης: «Οι στιγμές περηφάνιας, που μας χάρισες θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μας»

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης αποχαιρέτησε τον δύο φορές Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή

«Με μεγάλη θλίψη ο ελληνικός αθλητισμός αποχαιρετά τον 2 φορές Ολυμπιονίκη μας στο Ταεκβοντό, Αλέξανδρο Νικολαΐδη που έφυγε νωρίς.

Οι στιγμές περηφάνιας, που μας χάρισε με τις νίκες του στα τερέν θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μας.

Πολλά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας