Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΗ Μπακογιάννη βγάζει το καπέλο στον Κασσελάκη - «Αντίπαλος ξεαντίπαλος, έπαιξε πολύ...

Η Μπακογιάννη βγάζει το καπέλο στον Κασσελάκη – «Αντίπαλος ξεαντίπαλος, έπαιξε πολύ έξυπνα»

Η έκπληξη που επιφύλαξε ο Στέφανος Κασσελάκης στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση της Εφ.Συν. για το μέλλον της Κεντροαριστεράς φαίνεται πως έκανε θετική εντύπωση στη Ντόρα Μπακογιάννη, τουλάχιστον από πλευράς κίνησης τακτικής.

Μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ και κληθείσα να σχολιάσει την αιφνιδιαστική παρουσία του Κασσελάκη στην εκδήλωση με ομιλητές τους Τεμπονέρα, Αχτσιόγλου και Χριστοδουλάκη, η κα Μπακογιάννη είπε αρχικά:

«Αντίπαλος ξεαντίπαλος το έκανε πολύ έξυπνα και πάρα πολύ καλά. Το βρήκα πάρα πολύ έξυπνο και για να πω τα πράγματα με το όνομά του,ς βρήκα ακόμα πιο έξυπνο τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε όταν του είπαν να πάρει το λόγο και είπε ‘μα εγώ έχω εκπρόσωπο τον κύριο Τεμπονέρα’. Το βρήκα κορυφαίο! Εντάξει αντίπαλος, ξεαντίπαλος το έκανε πολύ έξυπνα και πάρα πολύ καλά.».

Η Ντόρα Μπακογιάννη πέταξε πάντως και τη μπηχτή της καθώς αστειευόμενη είπε:

«Άνοιξα σήμερα τις εφημερίδες πριν έρθω σε σας γιατί φοβήθηκα ότι θα με εξετάσετε… πήγα να καταλάβω τι είπαν αυτοί οι τρεις καμπαλέρος που μαζευτήκανε. Δεν μπορούσα να καταλάβω στην ουσία τι είπαν γιατί απλούστατα τους κάλυψε ο Κασσελάκης.».

Όσο για το ποιος είναι ο αντίπαλος του Μητσοτάκη, η απάντηση ήταν λακωνική, πλην όμως ξεκάθαρη: «Τα προβλήματα»…

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας