Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΑνάρτηση Γεωργιάδη για τον «φιλαλήθη» Πολάκη - «Προσπάθησε να κοροϊδέψει τον Κασσελάκη»

Ανάρτηση Γεωργιάδη για τον «φιλαλήθη» Πολάκη – «Προσπάθησε να κοροϊδέψει τον Κασσελάκη»

Συνέχεια στην κόντρα του με τον Παύλο Πολάκη δίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τη χθεσινή αποχή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από την ψηφοφορία και τη δικαιολογία ότι βρισκόταν σε χειρουργείο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο υπουργός Υγείας και με δεδομένο ότι από φωτογραφία φαίνεται πως το χειρουργείο έγινε στις 13 Φλεβάρη και όχι χθες «μετά την κατακραυγή ανέβασε δήλωση ότι τελικά επίτηδες έκανε αποχή μαζί με πολλούς άλλους βουλευτές…η ευκολία με την οποία προσπάθησε να πει ψέματα νομίζω δείχνει τον αληθινό του χαρακτήρα».

Η ανάρτηση του Γεωργιάδη

Ο «Φιλαλήθης» @pavpol2222 προσπάθησε στην αρχή να κοροϊδέψει τον Αρχηγό του και το Πανελλήνιο, πώς δήθεν δεν ήρθε στην χθεσινή ψηφοφορία λόγω εκτάκτου χειρουργείου…ανέβασε όμως φωτό που αποκάλυπταν το ψεύδος καθώς είχαν άλλη ημερομηνία. Μετά την κατακραυγή ανέβασε δήλωση ότι τελικά επίτηδες έκανε αποχή μαζί με πολλούς άλλους βουλευτές…η ευκολία με την οποία προσπάθησε να πει ψέματα νομίζω δείχνει τον αληθινό του χαρακτήρα. Για να δούμε τώρα τί θα κάνει ο @skasselakis ο οποίος ο ίδιος είναι παντρεμένος με τον κ. Τάιλερ και στην ουσία η αποχή του βουλευτού του είναι εκτός όλων των άλλων προσωπική προσβολή και αποδοκιμασία της ίδιας του της ύπαρξης.

Ο Παύλος Πολάκης εξήγησε χθες με ανάρτησή του τους λόγους της αποχής του:

«Οι ενστάσεις και οι ανησυχίες που έχω σχετικά με το επίμαχο νομοσχέδιο για την ισότητα στον πολιτικό γάμο, αφορούν κυρίως στην επέκταση των δικαιωμάτων, μέσω Ευρωπαϊκού Δικαίου, στην τεκνοθεσία και το δικαίωμα απόκτησης παιδιών μέσω παρένθετης κύησης. Θεωρώ ότι τα όποια νομικά ζητήματα υπήρχαν θα μπορούσαν να λυθούν με διεύρυνση των όσων προβλέπονται από το σύμφωνο συμβίωσης».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας