Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτική«Βόμβες» Τσίπρα για Κασσελάκη: «Αν δεν συνεννοηθούμε να βρούμε άλλο πρόσωπο για...

«Βόμβες» Τσίπρα για Κασσελάκη: «Αν δεν συνεννοηθούμε να βρούμε άλλο πρόσωπο για αρχηγό»

Θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ σηκώνει ο Γιώργος Τσίπρας, δείγμα ότι το κλίμα στην Κουμουνδούρου παραμένει τεταμένο και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βιώνει νέα περίοδο εσωστρέφειας και αμφισβήτησης.

Όπως είπε ο διευθυντής της ΚΟ, «ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάει στις ευρωεκλογές με αρχηγό τον Κασσελάκη. Αν όμως δεν μπορεί, αν δεν βρεθεί έδαφος για συνεννόηση, τότε θα πρέπει να βρούμε ένα άλλο πρόσωπο που θα συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά για να πάμε στις ευρωεκλογές. Πρέπει να υπάρξει συνεννόηση για να πάμε συντεταγμένα μέχρι τις Ευρωεκλογές, χωρίς αιφνιδιασμούς, χωρίς εγώ αποφασίζω, όπως πρέπει να είναι η λειτουργία ενός κόμματος δημοκρατικής Αριστεράς, ελπίζω να υπάρξει λύση για μια καλύτερη προοπτική μέχρι τις Ευρωεκλογές»».

Ερωτηθείς για το ερωτηματολόγιο και εάν εστάλη ορθώς, ανέφερε: «Όχι, αλλά αυτό είναι το τελευταίο περιστατικό. Οι συνολικές εξελίξεις έχουν σημασία. Πρέπει να αποκατασταθεί μια πολιτική λειτουργία στον ΣΥΡΙΖΑ για να πάμε καλά για τις ευρωεκλογές».

Ο κ. Τσίπρας άσκησε κριτική και στον όρο «αδιαμεσολάβητο» που συχνά πυκνά χρησιμοποιεί ο Στέφανος Κασσελάκης λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «το αδιαμεσολάβητο δεν είναι κακό, όσο περισσότερη επαφή υπάρχει με την κοινωνία και τα μέλη είναι το καλύτερο για έναν ηγέτη. Αδιαμεσολάβητο όμως δεν σημαίνει “κάνω ό,τι θέλω”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας