Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΟ Γαβριήλ Σακελλαρίδης αναλαμβάνει υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού στη Νέα Αριστερά

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αναλαμβάνει υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού στη Νέα Αριστερά

Στην επισημοποίηση της τοποθέτησης του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στη θέση του υπεύθυνου πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος, προχώρησε η Νέα Αριστερά.

Στην επισημοποίηση της τοποθέτησης του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στη θέση του υπεύθυνου πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος, προχώρησε η Νέα Αριστερά.

Μετά τη συνάντηση που είχαν στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή, ο Αλέξης Χαρίτσης και o Γαβριήλ Σακελλαρίδης δώσανε τα χέρια για την πολιτική συνεργασία των πλευρών.

Ο κ. Χαρίτσης ανέφερε χαρακτηριστικά «Με μεγάλη ψαρά καλωσορίζω τον αγαπητή φίλο και σύντροφο είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε στη μεγάλη ευθύνη της Νέας Αριστεράς να αποτελέσει την πειστική διέξοδο της ελληνικής κοινωνίας. Τώρα είναι η ώρα της συνεννόησης δυνάμεων ο Γαβριήλ θα είναι στην πρώτη γραμμή και αναλαμβάνει τον κρίσιμο ρόλο του υπευθύνου πολιτικού σχεδιασμού».

Από την πλευρά του ο κ. Σακελλαρίδης δήλωσε «Είναι πολύ μεγάλη χαρά για εμένα μετά από χρόνια απουσίας νιώθω ότι επιστρέφω στο σπίτι μου. Να απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους ανθρώπους που έχουν απογοητευτεί να ενώσουν τις δυνάμεις τους τους μαζί μας. Η ΝΑ και θέλει και μπορεί να σηκώσει το βάρος που της αναλογεί».

Σημειώνεται ότι η επιστροφή του Σακελλαρίδη γίνεται μετά από 8 χρόνια- είχε παραδώσει την βουλευτική του έδρα, τον 11/15- λίγο μετά την επανεκλογή ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση.

Τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη υποδέχτηκε στη Νέα Αριστερά και με ανάρτηση στο X/twitter o Αλέξης Χαρίτσης

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας