Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΈντονο το παρασκήνιο στον ΣΥΡΙΖΑ - Ο Κασσελάκης απέλυσε τον Τεμπονέρα από...

Έντονο το παρασκήνιο στον ΣΥΡΙΖΑ – Ο Κασσελάκης απέλυσε τον Τεμπονέρα από επιστημονικό συνεργάτη της ΚΟ

Άγνωστες, πολύ σημαντικές λεπτομέρειες από το παρασκήνιο που δείχνουν και το μέγεθος της εσωστρέφειας στην οποία έχει (ξανα)περιέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν το φως της δημοσιότητας και δίνουν κάποιες εξηγήσεις για όλα όσα βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες.

Ακόμα και οι μη μυημένοι με τα της Κουμουνδούρου, θα θυμούνται τον κακό χαμό που είχε ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ με την απόφαση του Διονύση Τεμπονέρα να δώσει το παρών στην εκδήλωση της ΕΦΣΥΝ, όπου θα βρισκόταν η Έφη Αχτσιόγλου και ο Μανώλης Χριστοδουλάκης ως συνομιλητές. Θα θυμούνται, επίσης, ότι ο Στέφανος Κασσελάκης τους έπιασε όλους στον ύπνο, πήγε στην εκδήλωση χωρίς να το περιμένει κανείς και όταν ρωτήθηκε αν θα μιλήσει, είπε με νόημα «έχω εδώ ως εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ τον κ. Τεμπονέρα».

Το νέο παρασκήνιο που βλέπει το φως της δημοσιότητας είναι ότι παραμονές της εκδήλωσης, ο Μανόλης Καπνισάκης, άμεσος συνεργάτης του Κασσελάκη, τηλεφώνησε στον Τεμπονέρα και του διεμήνυσε ότι διακόπτεται η συνεργασία με την ΚΟ, στην οποίο εκτελούσε χρέη επιστημονικού συνεργάτη.

Αυτό προκύπτει από έναν διάλογο που είχαν Κασσελάκης – Τεμπονέρας στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρώτο να λέει «Διονύση, σου έχω εμπιστοσύνη, είσαι καλός εργατολόγος, σου ζήτω να συστρατευθείς μαζί μου μέχρι τις εθνικές εκλογές» και τον Τεμπονέρα να απαντά:

«Πρόεδρε η εμπιστοσύνη αποδεικνύεται όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Έχω τρεις μήνες να προσκληθώ στα κομματικά μέσα και επιπλέον πρόσφατα με πήρε τηλέφωνο ο Διευθυντής σου εκ μέρους σου και μου ζήτησε να διακόψω τη συνεργασία στην ΚΟ που καθημερινά επί ώρες ασχολούμαι και στερώντας χρόνο από την επαγγελματική μου δραστηριότητα, παραμονές της εκδήλωσης»…

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας