Αυγενάκης: Εφαλτήριο αναγέννησης του αθλητισμού το Ελληνικό

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αναφέρει ότι «θα "αναβιώσουν" και εγκαταλελειμμένες Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στην Αττική!».

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αναφέρθηκε σήμερα (18/10) -με ανάρτησή του στα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης- στα οφέλη που θα έχει ο αθλητισμός από το έργο αστικής ανάπλασης στο Ελληνικό.

Όπως επισημαίνει ο υφυπουργός «ουσιαστικά θα “αναβιώσουν” και εγκαταλελειμμένες Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στην Αττική!». Γνωστοποιώντας ότι είναι σ’ εξέλιξη συζητήσεις με τη Lamda Development και «σύντομα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε το ολοκληρωμένο πλάνο που θα σηματοδοτήσει την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του αθλητισμού στην Αττική!».

Συγκεκριμένα η ανάρτηση του υφυπουργού, αναφέρει: «Η ανάπλαση του Ελληνικού και η δημιουργία του Μητροπολιτικού Πάρκου The Εllinikon, του μεγαλύτερου Παράκτιου πάρκου της Ευρώπης, σηματοδοτεί πολυεπίπεδα την εικόνα της Ελλάδας του μέλλοντος, που είναι ήδη εδώ.

Μια γιγαντιαία αστική ανάπλαση, απολύτως φιλική με το περιβάλλον, με πρωτοποριακές αρχιτεκτονικές, πολεοδομικές και τεχνολογικές στοχεύσεις, σε συνδυασμούς πρασίνου, αναψυχής, πολιτισμού, ιστορίας, τουρισμού και φυσικά αθλητισμού.

Πέρα των νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στο Μητροπολιτικό Πάρκο, σε αντικατάσταση των υφισταμένων στον Άγιο Κοσμά, ανταποδοτικά σε συνεργασία με τη Lamda Development, θα αναβαθμιστούν, θα εκσυγχρονιστούν και ουσιαστικά θα “αναβιώσουν” και εγκαταλελειμμένες Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στην Αττική!

Θα δημιουργηθούν ξανά οι συνθήκες προπόνησης και προετοιμασίας των κορυφαίων αθλητών μας, όπως πραγματικά τους αξίζουν, διασφαλίζοντας ακόμα τόσο τα τοπικά σωματεία, όσο και τους εργαζομένους στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά.

Είμαστε σε διαρκή συζήτηση και σύντομα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε το ολοκληρωμένο πλάνο που θα σηματοδοτήσει την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του αθλητισμού στην Αττική!».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More