Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠολύ πιθανή η μεταγραφή του Κούλογλου στη Νέα Αριστερά

Πολύ πιθανή η μεταγραφή του Κούλογλου στη Νέα Αριστερά

Πολύ πιθανή είναι η «μεταγραφή» του Στέλιου Κούλογλου στη Νέα Αριστερά, όπως εμμέσως επιβεβαίωσε και ο ίδιος μιλώντας σήμερα στα Παραπολιτικά.

«Σήμερα έχουν τη συνδιάσκεψη, θα την παρακολουθήσω και ανάλογα με τις θέσεις, θα δούμε αν θα συμφωνήσουμε. Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να υπάρξουν ριζοσπαστικές δημοκρατικές λύσεις για την ελληνική κοινωνία. Μια δημοκρατική επανάσταση χρειάζεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, τίποτα δεν πάει καλά» απάντησε σε σχετική ερώτηση αν κληθείς να σχολιάσει αν βλέπει νέα διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, αποκρίθηκε λέγοντας:

Σίγουρα θα υπάρξουν μεγάλοι εσωτερικοί τριγμοί και διασπάσεις και αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ήδη σήμερα ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους μια ομάδα στελεχών, κάποια μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και στελέχη από τη Βόρεια Ελλάδα τα οποία λένε ότι ήταν τοξικό το συνέδριο και λοιπά. Αυτό το συνέδριο ήταν μια τραγωδία, ένα θέαμα, μια υποκρισία δηλαδή ρόλοι παιχτήκανε εκεί. Δεν γίνεται έτσι η πολιτική σε ένα κόμμα μάλιστα που έπρεπε κανονικά να ανασυγκροτείται για να αντιμετωπίσει την κρίση του και την πτώση του.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας