Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΔ. Παπαδημούλης: Ζητάει υποστήριξη για δημιουργία μιας «νέας» αριστεράς μετά την απογοήτευση...

Δ. Παπαδημούλης: Ζητάει υποστήριξη για δημιουργία μιας «νέας» αριστεράς μετά την απογοήτευση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Δημήτρης Παπαδημόπουλος αναζητά με ανοιχτές αγκάλες μέλη για να δημιουργήσει μια καινούργια αριστερά μετά την απογοήτευση του από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Απευθύνω κάλεσμα σε όσα μέλη, φίλους, υποστηρικτές έως χθες του ΣΥΡΙΖΑ, περίμεναν ότι κάτι καλό θα προκύψει από το συνέδριο, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να συγκροτήσουμε το μεγάλο σπίτι της σύγχρονης Αριστεράς». 

«Εγώ δεν θα γίνω θλιβερός συνήγορος αυτής της καμπάνιας»

«Η Ιδρυτική συνδιάσκεψη της Νέας Αριστεράς ήταν ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα. Κυριάρχησε ο διάλογος, η αισιοδοξία, το ήθος, η ανταλλαγή επιχειρημάτων. Το εντελώς αντίθετο από το τοξικό κλίμα που είδαμε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Γίνεται μια προσπάθεια να δοθεί στο πυρ το εξώτερον η περίοδος διακυβέρνησης 2015-‘19 από τον τότε ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα. Εγώ δεν θα γίνω θλιβερός συνήγορος αυτής της καμπάνιας. Ο Τσίπρας με όλα του τα λάθη και η κυβέρνησή του, υπήρξε ο πιο έντιμος πρωθυπουργός, τις τελευταίες δεκαετίες»

«Καλώ τον Αλέξη Τσίπρα να συνεχίσει αυτή την αυτοκριτική με χρονοκαθυστέρηση και για την περίοδο ‘19-‘23, όταν ως αξιωματική αντιπολίτευση πέσαμε από το 32% στο 18%, την ώρα που εφαρμόζοντας οδυνηρά μνημόνια, που απείχαν από τα “θέλω” και το προεκλογικό μας πρόγραμμα, πήγαμε από το 35% στο 32%».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας