Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΛοβέρδος: «Ούτε Κεντροαριστερά, ούτε Κεντροδεξιά, θα είμαστε αποκλειστικά στο Κέντρο»

Λοβέρδος: «Ούτε Κεντροαριστερά, ούτε Κεντροδεξιά, θα είμαστε αποκλειστικά στο Κέντρο»

Για την πολιτική θέση του κόμματός του μίλησε σήμερα στα Παραπολιτικά ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος μόλις χθες έκανε γνωστό ότι το όνομα της νέας παράταξης θα είναι «Δημοκράτες».

«Σε αυτόν τον χώρο, ανάμεσα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, και με προσδοκία αντλήσεις ψήφων από τους απογοητευμένους και από τη ΝΔ και από το ΠΑΣΟΚ, δεν υπάρχει κανένας άλλος. Μπορεί να υπάρχουν κόμματα, πάρα πολλά κόμματα στην Αριστερά, πάρα πολλά στην δεξιά της Δεξιάς, αλλά στον χώρο του Κέντρου κανένα, άρα η ανάγκη ήταν μεγάλη», είπε αρχικά.

Ερωτηθείς σε ποια ευρωπαϊκή ομάδα θα ενταχθεί στην περίπτωση που εκλεγεί, απάντησε: «Έχουμε συζήτηση με την ομάδα του κ. Μακρόν και μάλιστα αυτές τις μέρες, η συζήτηση γίνεται πολύ πιο έντονη και στις 19 του μηνός στο συνέδριο που θα γίνει στο Παρίσι θα είναι αντιπροσωπεία του κόμματός μας».

«Ούτε Κεντροαριστερά ούτε Κεντροδεξιά, θα είμαστε αποκλειστικά στο Κέντρο. Υπάρχει πολύ μεγάλο κενό, το διαπιστώνουν οι πολίτες αυτό κάθε μέρα, η απογοήτευση και από τη ΝΔ και από το ΠΑΣΟΚ είναι πολύ μεγάλη, έχουμε ευρωεκλογές και όχι εθνικές εκλογές και για αυτό η ώρα είναι κατάλληλη», επισήμανε.

Στην ερώτηση αν ζητάει ψήφο δυσαρέσκειας, ψήφο διαμαρτυρίας, απάντησε: «Ζητάω ψήφο απογοήτευσης και ξέρω ότι ορισμένες από αυτές τις ψήφους θα είναι «δανεικές», ψηφίζουμε τώρα τον Λοβέρδο και μετά βλέπουμε, εκεί στο «βλέπουμε» εγώ θα είμαι παρών και στις εθνικές εκλογές.

«Έχω κάνει έξι δημοσκοπήσεις και δείχνουν άνω του 4%, άνω του 5%, άνω του 6%», σημείωσε.

Ερωτηθείς σε ποιο κόμμα αισθάνεται πιο κοντά, απάντησε: «Σε κανένα, αν αισθανόμουν κοντά σε κάποιον, θα παρέμενα στο ΠΑΣΟΚ ή θα ζητούσα να μπω στη ΝΔ. Δεν είμαι ισαποστάκιας όμως, εγώ δεν θα διστάσω να πω ναι σε κάτι που συμφωνώ με τη ΝΔ. Δεν θα διστάσω να πω ναι στο Χρυσοχοΐδη, δεν θα διστάσω να πω ναι στην Μενδώνη, δεν θα διστάσω να πω ναι στον Πιερρακάκη, δεν θα διστάσω να πω ναι στον Α. Γεωργιάδη, δεν θα διστάσω να πω ναι στον Δένδια δηλαδή δεν θα φοβάμαι τι θα μου πούνε μετά».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας