Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΘ. Κοντογεώργης για Ασημακοπούλου: «Δεν έχει δοθεί κάποια λίστα που να περιλαμβάνει...

Θ. Κοντογεώργης για Ασημακοπούλου: «Δεν έχει δοθεί κάποια λίστα που να περιλαμβάνει στοιχεία επικοινωνίας»

«Δεν έχει δοθεί κάποια λίστα που να περιλαμβάνει στοιχεία επικοινωνίας» υποστηρίζει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, κος Θανάσης Κοντογεώργης, για την υπόθεση του «Ασημακοπούλου gate»

Μιλώντας στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 fm είπε: «Προσπαθούμε καθημερινά να αντιμετωπίσουμε το θέμα της ακρίβειας και θα συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και νομίζω ότι πέρα από τις διαρθρωτικές παρεμβάσεις που έχουν να κάνουν με το εισόδημα των πολιτών και σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα προσπαθούμε με διάφορα εργαλεία να ρυθμίσουμε με τέτοιο τρόπο την αγορά ώστε πράγματι να έχουμε σύντομα αποτελέσματα. Αναφορικά με την υπόθεση της κας Ασημακοπούλου.

Για τις αναφορές που έχουν γίνει από τους Έλληνες του εξωτερικού έχει ήδη επιληφθεί η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, νομίζω η κα Ασημακοπούλου έχει δώσει τις εξηγήσεις της. Αυτό που αφορά την κυβέρνηση και από την υπουργό Εσωτερικών έχει υπάρξει επίσημα ανακοίνωση ότι δεν έχει δοθεί κάποια λίστα που να περιλαμβάνει στοιχεία επικοινωνίας όμως και νομίζω ορθά το υπουργείο Εσωτερικών και η κα Κεραμέως και ο κος Λιβάνιος επέλεξαν να υπάρξει και μια διαδικασία εσωτερικού ελέγχου προκειμένου να διαπιστωθεί και η ασφάλεια των συστημάτων.

Όλα αυτά θα εξεταστούν υπό το πρίσμα που επιτάσσει ο νόμος όμως από εκεί και πέρα σημασία έχει ότι μια μεγάλη τομή, μια μεγάλη μεταρρύθμιση όπως έχει να κάνει με την επιστολική ψήφο σε καμία περίπτωση δεν τίθεται εν αμφιβόλω, ίσα ίσα βλέπουμε μια αυξημένη συμμετοχή και των αποδήμων αλλά και των Ελλήνων στο εσωτερικό της
χώρας».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας