Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΒ. Κεχαγιά για Κασσελάκη: «Ποτέ δεν έκρυψε την επιχειρηματική του δραστηριότητα στις...

Β. Κεχαγιά για Κασσελάκη: «Ποτέ δεν έκρυψε την επιχειρηματική του δραστηριότητα στις ΗΠΑ»

Η Βούλα Κεχαγιά σχολίασε την εισαγγελική παρέμβαση σε εταιρεία του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΚΑΪ, εκφράζοντας με απορία το πώς γίνεται με τόσες μεγάλες υποθέσεις που ταλανίζουν το έθνος όπως Τέμπη και υποκλοπές να μην έχει γίνει τίποτα.

Σημείωσε δε, πως η αμερικανική δικαιοσύνη προχώρησε σε οικονομικές κυρώσεις που απαγορεύει τα κακόβουλα λογισμικά ενώ απαντώντας στην ερώτηση εάν ήταν παράνομη η ενέργεις «πως γίνεται να εμφανίζεται επισπεύδουσα η δικαιοσύνη για αυτό το θέμα αλλά για βασικά που τα ταλανίζουν την κοινωνία όλοι ποιούν τη νήσσαν».

Τόνισε επίσης ότι ο κ. Κασσελάκης δεν έκρυψε ποτέ την επιχειρηματική του δραστηριότητα στις ΗΠΑ και ότι στην Ελλάδα ήρθε το 2023 και μετείχε στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ως απόδημος.

Ακόμα, διέψευσε πως δεν πρόκειται για offshore εταιρειά, αλλά για αλλοδαπή εταιρεία στις ΗΠΑ.

Για το θέμα της επιστολικής ψήφου, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε το νόμο ωστόστο εξέφρασε το ερώτημα εάν η κ. Ασημακοπούλου είναι το μόνο πρόσωπο που πρέπει να δώσει εξηγήσεις για τις διαρροές. Η κ. Κεραμέως δεν μπορεί να αποποιείται τις ευθύνες και να δώσει πιο σαφείς απαντήσεις».

Αναφορικά με την πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση που ζήτησε ο κ. Χαρίτσης είπε «ακόμα και αν όλα τα κόμματα της αριστεράς συμφωνήσουν η κυβέρνηση θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης. Θα κάναμε τη χάρη στην κυβέρνηση τρεις μήνες πριν από τις Ευρωεκλογές. Είναι καλές οι προτάσεις για δυσπιστία αλλά όταν γίνονται σε ρεαλιστικό χρόνο και έχει αποτέλεσμα.

Τέλος για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια η κ. Κεχαγιά κατέθεσε αίτημα αντισυνταγματικότητας του νόμου για παραβίαση του άρθρου 16 και παραβιάζετα το Σύνταγμα.

Αναφορικά με τις σχέσεις Τσίπρα – Κασσελάκη είπε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και υπάρχει μέλλον σε αυτή τη σχέση.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας