Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΟυκρανία: Έκρηξη κοντά στην ελληνική αποστολή - Καμία ανησυχία για Μητσοτάκη

Ουκρανία: Έκρηξη κοντά στην ελληνική αποστολή – Καμία ανησυχία για Μητσοτάκη

Μόλις 150 μέτρα μακριά από την ελληνική αποστολή στην Ουκρανία, όπου μάλιστα βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, drones από τη Ρωσία προκάλεσαν ισχυρή έκρηξη στην αυτοκινητοπομπή του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Η έκρηξη έγινε λίγο πριν τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Ουκρανό πρόεδρο, ενώ η περιοχή σήμανε συναγερμό αεροπορικής επιδρομής.

Μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου, του διπλωματικού του γραφείου Άννα Μαρία Μπούρα και η διευθύντρια επικοινωνίας, Κύρα Κάπη, η Αριστοτελία Πελώνη και ο Αλέξανδρος Μαράκης, καθώς και ο προσωπικός φωτογράφος και προσωπικός οπερατέρ του πρωθυπουργού.

«Κανένα ζήτημα με την ασφάλεια του Πρωθυπουργού»

Όσον αφορά την ασφάλεια του Κυριάκου Μητσοτάκη, κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως «δεν υφίσταται κανένα ζήτημα με την ασφάλεια του Πρωθυπουργού και της ελληνικής αποστολής».

Ο κος Μητσοτάκης φέρεται πως έφτασε στην Ουκρανία λίγο πριν μεταβεί στο Βουκουρέστι για την σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, και η επίσκεψη με τον Ουκρανό πρόεδρο πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα και στόχος είναι να καταδειχθεί η στήριξη της Ελλάδας στην Ουκρανία.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας