Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΣΥΡΙΖΑ: Τι λέει ο Όθων Ηλιόπουλος για τα σενάρια παραίτησής του ώστε...

ΣΥΡΙΖΑ: Τι λέει ο Όθων Ηλιόπουλος για τα σενάρια παραίτησής του ώστε να μπει ο Κασσελάκης στη Βουλή

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια που θέλουν τον Στέφανο Κασσελάκη να αναζητά τον τρόπο με τον οποίο θα μπει στη Βουλή κι ένα από αυτά εμπλέκει και τον Όθωνα Ηλιόπουλο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με μια φημολογία που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία 24ωρα, ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παραιτηθεί για να ανοίξει τον δρόμο στον πρόεδρο του κόμματος.

Ο ίδιος ο κ. Ηλιόπουλος, πάντως, διαψεύδει την εν λόγω φημολογία καθώς όπως τονίζει «οι μισοί λένε ότι θα παραιτηθώ, επειδή με έχει εξαναγκάσει ο Κασσελάκης.

Τελευταίο σενάριο είναι ότι θα παραιτηθώ, επειδή θα με εξαναγκάσει η δουλειά μου. Ένα πράγμα έχω να δηλώσω, ότι ουδείς με έχει πιέσει στη δουλειά μου, ότι ακόμα και αν με είχαν πιέσει, εγώ προσωπικά παίρνω τις αποφάσεις για το τι θα κάνω και προσπαθώ να βελτιστοποιήσω τον τρόπο με τον οποίο θα εκπροσωπήσω τον απόδημο ελληνισμό. Ο κ. Κασσελάκης ουδέποτε ζήτησε ή πίεσε να παραιτηθεί κάποιος από τους βουλευτές Επικρατείας».

Συνέχισε, δε, λέγοντας ότι «το σύστημά μου είναι υπερεκτεταμένο. Τρέχω μια κλινική, τρέχω ένα εργαστήριο, έχουμε πάρα πολύ μεγάλες κλινικές επιτυχίες τελευταία, δουλεύω με τους αποδήμους πάρα πολύ, προσπαθώ να είμαι στη Βουλή και πηγαινοέρχομαι. Υπάρχει ένα φόρτος εργασίας, νομίζω που κάποια στιγμή αναπόφευκτα θα δημιουργήσει το ερώτημα τι κρατάω τι αφήνω και όσο περνά ο καιρός συμμετέχω κατά κάποιο τρόπο περισσότερο στις στελεχικές λειτουργίες μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι για να μπορέσει να μπει στη Βουλή ο Στέφανος Κασσελάκης θα πρέπει να παραιτηθούν πέντε στελέχη εκτός από τον Ευάγγελο Αποστολάκη και την Έλενα Ακρίτα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας