Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΓ. Γεραπατρίτης: «Είμαστε σε άμεση συνεργασία με τις ουκρανικές αρχές για τη...

Γ. Γεραπατρίτης: «Είμαστε σε άμεση συνεργασία με τις ουκρανικές αρχές για τη διαλεύκανση της επίθεσης στην Οδήσσο»

Για τον χαρακτήρα της χθεσινής επίθεσης στην Οδησσό, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη εκεί, ρωτήθηκε στη Βουλή ο Γιώργος Γεραπετρίτης

Για τον χαρακτήρα της χθεσινής επίθεσης στην Οδησσό, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη εκεί, ρωτήθηκε στη Βουλή ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

«Είμαστε σε άμεση συνεργασία με τις ουκρανικές αρχές, έτσι ώστε να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση του γεγονότος», δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για τα μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια, δέχθηκε σχετική ερώτηση από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Μάντζο.

Στην ερώτηση του κ. Μάντζου για το περιεχόμενο της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Οδησσό, ο κ. Γεραπετρίτης είπε ότι «σήμερα το απόγευμα θα υπάρξει μία τηλεδιάσκεψη, με πρωτοβουλία της γαλλικής κυβέρνησης, μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών και υπουργών Άμυνας των κρατών-μελών της ΕΕ, στην οποία θα συζητηθεί το ουκρανικό ζήτημα και τα περαιτέρω βήματα σε σχέση με την ενίσχυση του αμυντικού αγώνα της Ουκρανίας κατά της ρωσικής επιθετικότητας».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας