Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΚ. Πιερρακάκης για μη κρατικά ΑΕΙ: «Η Ελλάδα ευθυγραμμίζεται εκπαιδευτικά με τον...

Κ. Πιερρακάκης για μη κρατικά ΑΕΙ: «Η Ελλάδα ευθυγραμμίζεται εκπαιδευτικά με τον υπόλοιπο πλανήτη»

Ο Υπουργός Παιδείας στην καταληκτική του τοποθέτηση πριν από την έναρξη της ονομαστικής ψηφοφορίας επί του νομοσχεδίου για την ίδρυση μη κρατικών Πανεπιστημίων, ανέφερε ότι «η ευθύνη είναι πάνω μας στην εφαρμογή».

Πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας του νομοσχεδίου για την ίδρυση μη κρατικών, μη κερδοσκοπικών Πανεπιστημίων, ο Υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, επεσήμανε πως «η ευθύνη είναι πάνω μας στην εφαρμογή, προκειμένου να πείσουμε τους πάντες και θα το κάνουμε», στην καταληκτική του τοποθέτηση.

«Σε όλους όσοι μας βλέπουν, έχω να πω τα εξής. Η πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, όπως φαίνεται σε κάθε δημοσκόπηση, στηρίζει αυτήν την πρωτοβουλία. Σε εκείνους που δεν τη στηρίζουν, λέμε πως δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε.

Με αυτήν την πράξη, η Ελλάδα ευθυγραμμίζεται εκπαιδευτικά με τον υπόλοιπο πλανήτη. Ύστερα από δεκαετίες συζήτησης, σήμερα το βράδυ γίνεται νόμος του κράτους μία μεγάλη και ιστορική αλλαγή. Σας καλώ να την υπερψηφίσουμε όλοι μαζί», τόνισε μεταξύ άλλων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας