Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΣτ. Κασσελάκης: «Έχω αποχωρήσει από τα αστακοκάραβα από τις 10 Μαρτίου 2023»

Στ. Κασσελάκης: «Έχω αποχωρήσει από τα αστακοκάραβα από τις 10 Μαρτίου 2023»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης τόνισε, με ανάρτησή του, ότι έχει αποχωρήσει από την εταιρία μετά τα αστακοκάραβα (ΤΜ Lobstering LLC) από τον Μάρτιο του 2023

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης τόνισε, με ανάρτησή του, ότι έχει αποχωρήσει από την εταιρία μετά τα αστακοκάραβα (ΤΜ Lobstering LLC) από τον Μάρτιο του 2023 και συγκεκριμένα, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, στις «10 Μαρτίου».

Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο για «Μητσοτάκη των πλαστών Πόθεν Έσχες» και απέδωσε την κριτική που δέχεται στο ότι ο «ΣΥΡΙΖΑ έχει πατήσει γκάζι».

 

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε τα εξής:

«Θα το έχετε καταλάβει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πατήσει γκάζι.

Γι’ αυτό άλλωστε ο Μητσοτάκης των πλαστών πόθεν έσχες ασχολείται με νόμιμα αστακοκάραβα, από τα οποία έχω αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023. Αλλά αυτό δεν το «ανακάλυψε» το ρεπορτάζ του Μαξίμου, παρά μόνο την αρχική εγγραφή των αλιευτικών αδειών.

Σημειώστε ημερομηνίες: Απόψε στην Τεχνόπολη, στις 7, σας παρουσιάζω τις προτάσεις μας για δίκαιη φορολογία και λιγότερη ακρίβεια. Ανοίγουμε τον διάλογο για μια ζωή με αξιοπρέπεια.

Την Πέμπτη, παρουσιάζουμε το Ευρωπρόγραμμά μας – για να πάρει η Ελλάδα τη θέση που της αξίζει σε μια Ευρώπη της Προόδου.

Έχουμε λάβει εκατοντάδες βιογραφικά από πολύ αξιόλογους ανθρώπους. Τα διαβάζω όλα προσωπικά – και με βλέπω να κάνω το ίδιο ακόμα και τη λίγη ώρα που προβλέπεται για ξεκούραση μέσα στο στρατόπεδο.

Δε χάνουμε ούτε λεπτό.

Είμαστε παντού.

Είμαστε δίπλα σας.

Φτιάχνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ της νέας εποχής.

Για την Ελλάδα της νέας εποχής».

Παύλος Μαρινάκης: Ο κ. Κασσελάκης δεν έχει δώσει καμία απάντηση στις ερωτήσεις της Δικαιοσύνης»

Είχε προηγηθεί νωρίτερα την Τρίτη η τοποθέτηση του Παύλου Μαρινάκη ο οποίος είχε τονίσει τα εξής μιλώντας για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Κασσελάκης έχει απαντήσει σε κάθε άσχετη ερώτηση που ουδέποτε του ετέθη και δεν έχει δώσει καμία απάντηση για τις πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις τις οποίες δεν θέτουμε μόνο εμείς, θέτει και η Δικαιοσύνη και θέτουν και οι πολίτες», είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον ανέφερε «γιατί δεν είναι ένας influencer του διαδικτύου ο κ. Κασσελάκης, είναι ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και σε αυτή τη χώρα που υπάρχει κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση αποφασίστηκε από τα μέλη του κόμματος αυτού με δημοκρατική διαδικασία ο κ. Κασσελάκης να είναι πρόεδρος.

Σε αυτή λοιπόν τη χώρα υπάρχουν νόμοι και μάλιστα τον συγκεκριμένο νόμο τον θέσπισε, τον ψήφισε για να στοχοποιηθεί ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και νυν πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, χωρίς να αποδειχθεί τίποτα και να υπάρχει πλήρης δικαίωση για τον ίδιο και τη σύζυγό του, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας