Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΟ Κώστας Αγοραστός δέχθηκε επίθεση με μπογιές - «Τι έχεις να...

Ο Κώστας Αγοραστός δέχθηκε επίθεση με μπογιές – «Τι έχεις να μας πεις για τα Τέμπη;»

Άγνωστοι εισέβαλαν, το πρωί της Παρασκευής (22/3), στο γραφείο του πρώην περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και του πέταξαν μπογιές.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα onlarissa.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στις 11 το πρωί, στο πανεπιστήμιο όπου είναι αναπληρωτής καθηγητής, όταν τέσσερις άγνωστοι του έριξαν μπογιές.

Όταν προέβησαν σε αυτή την κίνηση, σύμφωνα την ίδια πηγή, τον ρώτησαν: «Τι έχεις να μας πεις για τα Τέμπη;».

Υπενθυμίζεται πως η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας έχει ασκήσει ποινική δίωξη σε βάρος του πρώην περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού, έπειτα από μήνυση που κατέθεσαν συγγενείς θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Ειδικότερα, ο κ. Αγοραστός κατηγορείται για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος, με αφορμή το «μπάζωμα» στον τόπο όπου σημειώθηκε το δυστύχημα. Η παραπομπή του έγινε στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας, έπειτα από μήνυση που κατέθεσαν το καλοκαίρι του 2023 εναντίον του, συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας απάντησε με την υποβολή υπομνήματος, μέσω δικηγόρου, με βάση το οποίο, η απόφαση για τις εργασίες δεν ήταν δική του και πως το μόνο που του ζητήθηκε ήταν η παραχώρηση των μηχανημάτων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας