Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΣ. Φάμελλος: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»

Σ. Φάμελλος: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»

Η κοινωνία πέτυχε τις παραιτήσεις Παπασταύρου – Μπρατάκου, σύμφωνα με τον επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο κατά την ομιλία του στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας.

Η κοινωνία πέτυχε τις παραιτήσεις Παπασταύρου – Μπρατάκου, σύμφωνα με τον επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο κατά την ομιλία του στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας.

Μάλιστα τόνισε προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως «καταφέραμε και κάτι ακόμα, να σας φέρουμε στη Βουλή για να απολογηθείτε για σοβαρή παραβίαση του κράτους δικαίου».

«Γνωρίζετε τι γίνεται στο Μαξίμου;» ρώτησε σε άλλο σημείο τον πρωθυπουργό με αφορμή τις παραιτήσεις.

Σε άλλο σημείο τόνισε ο κ. Φάμελλος πως «ακούσαμε απειλές από επίσημα χείλη» και «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».
«Γίνεται αλισβερίσι με δεδομένα πολιτών σε γραφεία» είπε για την υπόθεση των emails και πρόσθεσε: «Δεν γνωρίζατε τι γίνεται στην ΕΥΠ, δεν γνωρίζετε τι γίνεται στο κόμμα σας;».

Τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών ταξίδευαν επτά μήνες, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο και διερωτήθηκε: «Από πόσα γραφεία πέρασαν τα δεδομένα αυτά;».

 

«Αναρωτιέμαι και εγώ γιατί δεν έχετε κληθεί να δώσετε εξηγήσεις κ. Μαρινάκη», είπε ο κατόπιν ο Σωκράτης Φάμελλος, απευθυνόμενος στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη. Ακόμη, ανέφερε πως ο κ. Τριαντόπουλος προσπάθησε να αρνηθεί κάθε εμπλοκή για τα Τέμπη.

Στην ομιλία του ο Σωκράτης Φάμελλος τόνισε πως «μας τρομάζει και η ασυδοσία και η αυθαιρεσία σας. Γι αυτό ζητάμε σήμερα απαντήσεις». Κατέθεσε, ωστόσο, την αμφιβολία του αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να δώσει απαντήσεις καθώς όπως είπε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ «έχετε πολλές δεσμεύσεις σε οικονομικά και πολιτικά τζάκια.

Για τον Κώστα Καραμανλή είπε: «Δεν τον προστατεύει η βουλευτική ασυλία, τον καλύπτει η διάταξη περί ευθύνης υπουργών. Να βγει λοιπόν να πει “να με παραπέμψετε στη Δικαιοσύνη”»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας