Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΜ. Σφακιανάκης μετά τη διαγραφή από Χαρδαλιά: «Προτιμώ να φύγω από το...

Μ. Σφακιανάκης μετά τη διαγραφή από Χαρδαλιά: «Προτιμώ να φύγω από το να ψήνω το μπιφτέκι αλλιώς»

Την πρώτη του ανάρτηση μετά τη διαγραφή του από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, έκανε ο πρώην ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ, Μανώλης Σφακιανάκης

Την πρώτη του ανάρτηση μετά τη διαγραφή του από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, έκανε ο πρώην ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ, Μανώλης Σφακιανάκης.

«Μας αρέσουν τα challenges, είμαστε Υδροχόοι, γεννημένοι για να ξαναγεννιόμαστε από τις στάχτες μας. Το έχω κάνει πολλές φορές στη ζωή μου. Η άποψή μου ήταν και είναι μία χρόνια τώρα.

Όταν σε μια σχέση υπάρχει χωρισμός και μετά υπάρχει το πικάρισμα και ο αντιπερισπασμός μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα τα αποτελέσματα δεν είναι καλά, το έχω διαχειριστεί σε εκατοντάδες περιπτώσεις» λέει σε βίντεο που ανήρτησε στο facebook.

Και συμπληρώνει: «Όταν δύο άνθρωποι έχετε μία σχέση και χωρίζεται, όταν γράφει ο ένας κι ο άλλος στα κοινωνικά δίκτυα «περνάω καλά», αυτός που δεν περνάει καλά έχει θέμα. Κι όταν είναι ψυχικά άρρωστος κάνει πράγματα που δεν πρέπει».

«Καταδικάζω τον φόνο της Κυριακής, καταδικάζω την Ελληνική Αστυνομία, είμαι ενάντια στους φονιάδες και τους δολοφόνους, όμως είμαι υπέρ της αλήθειας κι αυτό είναι μια αλήθεια όσο κι πειράζει κάποιους» προσθέτει.

«Μόλις μου ήρθε ένα τηλέφωνο από τον κ. Χαρδαλιά, ότι θα είμαι εκτός ομάδας. Το δέχτηκα καλοδεχούμενο, να είναι καλά. Να είναι καλά η Περιφέρεια. Εμείς είμαστε ανεξάρτητοι. Προτιμώ να φύγω από την ομάδα Χαρδαλιά από το να κάνω κωλοτούμπες και να ψήνω το μπιφτέκι αλλιώς όπως λένε στην καθομιλουμένη, εδώ γελάμε, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που πάντοτε πιστεύω αυτά που λέω» καταλήγει ο κ. Σφακιανάκης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας