Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠ. Μαρινάκης: «Δεν υπήρξε καμία αλλοίωση των ηχητικών του ΟΣΕ»

Π. Μαρινάκης: «Δεν υπήρξε καμία αλλοίωση των ηχητικών του ΟΣΕ»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει με τις λέξεις και συντηρεί ένα θέμα άνευ ουσίας για τα Τέμπη» ανέφερε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη

«Ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει με τις λέξεις και συντηρεί ένα θέμα άνευ ουσίας για τα Τέμπη, είναι ένα πράγμα αν μια συνομιλία βγήκε την ίδια μέρα με μια ή δυο σειρές και είναι άλλο θέμα η διαρροή και ένα άλλο είναι το ψέμα με τη μονταζιέρα» απάντησε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος στον Ρ/Σ Talk Radio 98,9.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Ευγενίδη ο κ. Μαρινάκης υπογράμμισε πως δεν προκύπτει αλλοίωση με σκοπό την παραπλάνηση του κοινού.

«Αυτό ουδέποτε υπήρξε και έχει αποδειχτεί εδώ και ένα χρόνο» σημείωσε ο κ. Μαρινάκης και επανέλαβε όσο έχουν ειπωθεί από τα μέσα ενημέρωσης ήδη από τις πρώτες ημέρες του δυστυχήματος από το σύνολο των ΜΜΕ.

«Έρχονται ένα χρόνο μετά να κάνουν προεκλογική καμπάνια με τα Τέμπη» δήλωσε και υπογράμμισε πως η αντιπολίτευση χρησιμοποιεί μια τεχνική λεπτομέρεια που δεν επηρεάζει την ουσία της υπόθεσης, «πολύ καλά έκανε ο ανακριτής να κάνει την οποιαδήποτε ανακριτική πράξη για να μην μείνει καμία σκιά» τόνισε ο κ. Μαρινάκης ερωτηθείς για την «έφοδο» των Αρχών για την κατάσχεση των σκληρών δίσκων από τον ΟΣΕ, ξεκαθάρισε όμως πως «αυτό δε σημαίνει πως επειδή διατάχθηκε μια έρευνα στέκει οποιαδήποτε θεωρία συνομωσίας από την πλευρά της αντιπολίτευσης».

Για τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τον σχολικό εκφοβισμό είπε «είτε δεν διάβασαν είτε παραποιούν τα όσα ειπώθηκαν για να προκαλέσουν εντυπώσεις».

Ο κ. Μαρινάκης τόνισε πως το πρόγραμμα εστιάζει σε δυο ζητήματα αφενός μια επιθετική ευαισθητοποίηση προς κάθε σπίτι ώστε να μη φοβάται φοβάται κανένα παιδί κανένας γονέας να το καταγγείλει, και σε μια παράλληλη εκπαίδευση σε όσους εμπλέκονται σε αυτή την αλυσίδα. Ενώ τα περιστατικά θα αντιμετωπίζονται άμεσα και κεντρικά ώστε όσα παιδιά παίρνουν την απόφαση να μιλήσουν ανεξάρτητα από την ταχύτητα του σχολείου να ξέρουν ότι θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Τέλος κάλεσε την αντιπολίτευση να απαντήσει εάν διαφωνεί στις ποινές για τους μαθητές που τραβούν βίντεο και αναρτούν στο διαδίκτυο υλικό κακοποίησης και εάν διαφωνούν στο να πληρώνουν οι γονείς τις ζημιές των παιδιών τους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας