Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΤην αποπομπή του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Κυριαζίδη, ζητά η εκπρόσωπος του...

Την αποπομπή του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Κυριαζίδη, ζητά η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βούλα Κεχαγιά

«Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να ολοκληρώσει τις βουτιές του στο Μαράθι και να αποπέμψει τον κ. Κυριαζίδη», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Νέο επεισόδιο πολιτικής κόντρας έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή ομοφοβικό σχόλιο του βουλευτής Δράμας της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

Ο πρώην αστυνομικός και βουλευτής, συγκεκριμένα, μιλώντας στο STAR Βορείου Ελλάδας για τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι «το είδαμε να συμβαίνει και πρόσφατα με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον νεοεκλεγέντα, δεν ξέρω πως να… πρόεδρο ο, η, λέμε πώς έχουν τα πράγματα σήμερα». Σε επισήμανση της δημοσιογράφου «ας είμαστε στο πλαίσιο της σωστής διαχείρισης του κάθε ανθρώπου», ο κ. Κυριακίδης σημείωσε «απόλυτα απόλυτα, οφείλουμε να σεβόμαστε».

Το σχόλιο του κ. Κυριαζίδη αναπαρήγαγε με ανάρτησή της στο Facebook η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα Τάνια Ελευθεριάδου.

Την αποπομπή του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Κυριαζίδη ζητά με ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βούλα Κεχαγιά.

«Το Μέγαρο Μαξίμου επτά ολόκληρες ώρες μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, για το παραληρηματικό και χυδαίο σχόλιο του βουλευτή Δράμας της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη, δεν έχει αρθρώσει λέξη. Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να ολοκληρώσει τις βουτιές του στο Μαράθι και να τον αποπέμψει».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας