Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΝόνη Δούνια για ευρωεκλογές: «Είμαι εδώ για να προσφέρω το δικό μου...

Νόνη Δούνια για ευρωεκλογές: «Είμαι εδώ για να προσφέρω το δικό μου λιθαράκι για μια καλύτερη Ελλάδα και μια πιο σύγχρονη και καλύτερη Ευρώπη»

Με μια ιστορία για την οικογένεια της η Νόνη Δούνια παρουσίασε τον εαυτό της για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, όπου κατεβαίνει μαζί με τη Νέα Δημοκρατία.

«Επιτρέψτε μου μια σύντομη ιστορία. Υπήρχε ένα αγόρι που τον έλεγαν Δημήτρη. Ο Δημήτρης μεγάλωσε με την μητέρα του γιατί ο πατέρας του χάθηκε στον πόλεμο. Έζησε αυτές τις φρικτές εικόνες της κατοχής, έπαθε πολιομυελίτιδα και έτσι αυτό του έφερε μια μερική παράλυση στο ένα του ακρο. Παρόλα αυτά ο Δημήτρης προόδευσε και έγινε ο πιο έντιμος, ο πιο αξιοπρεπής, ο πιο δίκαιος και ο πιο περήφανος δημόσιος υπάλληλος που κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων. 

Λίγα χρόνια ένα κορίτσι μεγαλώνει σε ένα μικρό νησί, την λένε Ζαφειρία, είναι κόρη ψαρά και αυτή προοδεύει. Καταφέρνει να εργαστεί σε μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στη χώρα. Μπαίνει στον ιδιωτικό τομέα και είναι σε θέσεις πολύ μεγάλης ευθύνης και τα καταφέρνει πάρα πολύ καλά. Αφήμεο, λοιπόν και αυτή το στίγμα της, κυρ΄θως όμως για την καλοσύνη της και τη γενναιοδωρία της.

Ο Δημήτρης και η Ζαφειρία συναντιούνται μετά από κάποια χρόνια και δημιουργούν μια πολύ δεμένη οικογένεια και κάνουν δύο παιδιά, τη Νόνη και τον Βασίλη. Σε αυτούς τους ανθρώπους που μου μεταλαμπαδεύσαν τις αξίες τους οφείλω τα πάντα. Αυτοί μου μάθανε να αγωνίζομαι για αυτά που θέλω να κατακτήσω. Μου μάθανε να σέβομαι τον συνάνθρωπο μου. Μου μάθανε να αγαπώ με την ψυχή μου και μου μάθανε να είμαι έτοιμη. 

Έτσι λοιπόν και εγώ με τη σειρά μου, που έχω περάσει από πάρα πολλές θέσεις, που πήρα πάρα πολλά μαθήματα, ο αθλητισμός μου δίδαξε την πειθαρχία. Η μόδα μου δίδαξε την σημασία της αισθητικής. Η υποκριτική μου δίδαξε τη διπλωματία και με έβαλε και στις τέχνες. Η παρουσίαση μου δίδαξε το πώς μπορούμε να έχουμε καλά αντανακλαστικά. Και φυσικά η πολιτική μου δίδαξε την αρετή του να προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο. Και γι΄αυτό είμαι εδώ. Είμαι εδώ γιατί μου αρέσει να προσφέρω, θέλω να προσφέρω το δικό μου λιθαράκι για μια καλύτερη Ελλάδα, για μια πιο σύγχρονη και καλύτερη Ευρώπη. Και πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό γιατί μου έχει κάνει την τιμή να με εμπιστευτεί και έγινα η πρώτη γυναίκα βουλευτής στον Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία. Και με τιμάτε για άλλη μια φορά με την εμπιστοσύνη σας να είμαι σε αυτό το ψηφοδέλτιο, ανάμεσα σε πάρα πολύ αξιόλογους συνυποψήφιες και συνυποψήφιους. Μας εύχομαι καλή επιτυχία και στην Παράταξη και σε όλους εμάς. Καλή μας επιτυχία».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noni Dounia (@noni_dounia)

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας