Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΕκδήλωση σε συνεργασία με το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Πέμπτη 18...

Εκδήλωση σε συνεργασία με το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Πέμπτη 18 Απριλίου

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας διοργανώνουν εκδήλωση, εν όψει των Ευρωπαϊκών Εκλογών 2024 και με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νεολαίας

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας διοργανώνουν εκδήλωση, εν όψει των Ευρωπαϊκών Εκλογών 2024 και με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νεολαίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 18 Απριλίου στις 17:00 στο κτίριο του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα (Λεωφ. Αμαλίας 8, Αθήνα). Η εκδήλωση θα επικεντρωθεί στους τρόπους με τους οποίους η Ευρωπαϊκή Ένωση βοηθά τους νέους επαγγελματίες να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να εισέλθουν σε μια ανταγωνιστική αγορά εργασίας, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορούν να επωφεληθούν από τα ευρωπαϊκά κονδύλια και προγράμματα, όπως το Erasmus Plus.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη και ο επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Κωσταντίνος Τσουτσοπλίδης.

Στη συνέχεια, σε στρογγυλή τράπεζα με θέμα “Ευρωπαϊκή Συνεργασία και Νεολαία” θα συμμετέχουν η υπεύθυνη Επικοινωνίας της Αντιπροσωπίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Εύη Γεωργίτση, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Σταύρος Σαμουηλίδης και η Senior Policy Advisor & υπεύθυνη της Πρωτοβουλίας ‘Orange Grove’ της Πρεσβείας της Ολλανδίας στην Ελλάδα, Νατάσα Αποστολίδη.

Η γενική γραμματέας Δημογραφικής και Στεγαστικής Πολιτικής του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δρ Μαρίνα Στέφου θα κάνει εισαγωγική τοποθέτηση και θα συντονίσει την εκδήλωση.

Για να συμμετάσχετε, θα πρέπει να εγγραφείτε σε αυτό το σύνδεσμο.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σας περιμένουμε!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας