Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΣΥΡΙΖΑ: Πού το πάει ο Κασσελάκης με την υποκρισία του «θαύματος»;

ΣΥΡΙΖΑ: Πού το πάει ο Κασσελάκης με την υποκρισία του «θαύματος»;

Πλησιάζουν σιγά-σιγά οι ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και τα προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν αρχίσει να μεγαλώνουν ραγδαία

Πλησιάζουν σιγά-σιγά οι ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και τα προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν αρχίσει να μεγαλώνουν ραγδαία, αφού μέσα στο κόμμα τρώγονται μεταξύ τους, ειδικά τώρα που Ο Στέφανος Κασσελάκης προσπάθησε να αλλάξει τακτική πολιτικής και πλησίασε την… θρησκεία.

Το μήνυμα του Παύλου Πολάκη αλλά και η τοποθέτηση του Γιώργου Τσίπρα για τις κινήσεις του προέδρου του κόμματος είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα των αντιδράσεων, όπως φυσικά και η… συζήτηση που έχει ξεσπάσει στο Διαδίκτυο από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο, που επισημαίνουν ότι τα όσα γίνονται δεν είναι δύσκολο να οδηγήσουν το κόμμα σε μια ακόμη φάση «εσωστρέφειας».

Ο Παύλος Πολάκης, ο Γιώργος Τσίπρας και πολλοί άλλοι, δεν άντεξαν και σχολίασαν τις κινήσεις του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Γιώργος Τσίπρας τάχθηκε κατά της ιδεολογικής μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ όπως αυτή επιχειρείται από τον Στέφανο Κασσελάκη, την ηγετική ομάδα του και τα στελέχη που τάσσονται υπέρ της όποιας κίνησής του άσχετα αν αυτή πλήττει τα περί ιδεολογικής πλατφόρμας με την οποία πορεύθηκε το κόμμα επί Αλέξη Τσίπρα. Το ίδιο έκανε και ο Παύλος Πολάκης, καθώς και πολλοί άλλοι.

Το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόσο καιρό διαχώρισε την θρησκεία από το κράτος και την πολιτική, έχει δημιουργήσει ένα διχασμό στο κόμμα, καθώς μερικοί πιστεύουν ότι το κάνει ώστε να προσελκύσει περισσότερους ψήφος χρησιμοποιώντας την θρησκεία.

Μέχρι και με τον Κυριάκο Βελόπουλο, παρομοιάζουν τον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας ότι χρησιμοποιεί την ίδια τακτική με εκείνον, έχοντας ως όπλο την θρησκεία για να ανεβάσει το κόμμα του.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας