Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΝ. Δούνια για Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο γιατί ζούμε σε μια εποχή...

Ν. Δούνια για Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο γιατί ζούμε σε μια εποχή που τέτοιου είδους δημόσιος λόγος, σεξιστικά σχόλια, ρατσιστικά σχόλια δεν χωράνε»

Τι είπε για την υποψηφιότητα του Μπελέρη

Η υποψήφια ευρωβουλευτής με την ΝΔ, κα Νόνη Δούνια, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 και με αφορμή την υπόθεση Παπανώτα είπε πως: «Έγινε το αυτονόητο γιατί ζούμε σε μια εποχή που τέτοιου είδους δημόσιος λόγος, σεξιστικά σχόλια, ρατσιστικά σχόλια» δεν χωράνε.

Ερωτηθείσα για την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές

Ν.ΔΟΥΝΙΑ: Με ενδιαφέρει να συνεχίσω να προσφέρω στα κοινά γιατί αυτός είναι ο στόχος και το ζητούμενο να προσφέρουμε με τον τρόπο μας στα κοινά και να μην καθόμαστε ως παρατηρητές να παραπονιόμαστε για το τι μας ενοχλεί, τι δεν μας αρέσει. Θέλω να αναδείξω  ζητήματα όπως τη θέση της γυναίκας στην Ευρώπη, την ισότητα των φύλων, την αύξηση της ενδοοικογενειακής βίας και τις γυναικοκτονίες, τα θέματα παραβατικότητας ανηλίκων. Επίσης θα ήθελα να ασχοληθώ με τις δράσεις εκείνες και τις ευκαιρίες που θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ώστε αυτή η νέα γενιά η οποία βγαίνει τώρα στην αγορά εργασίας να μπορεί να αξιολογείται σωστά και να αισθάνεται ότι εδώ μπορεί να αναπτύξει τα ταλέντα της.

Αναφορικά με την υποψηφιότητα Μπελέρη

Ν.ΔΟΥΝΙΑ: Η υποψηφιότητα του κ. Μπελέρη έχει συμβολική σημασία. Δεν πιστεύω ότι θα δημιουργήσει προβλήματα στις ελληνοαλβανικές σχέσεις θεωρώ αντιθέτως ότι είναι ένας τρόπος να εξομαλύνουμε οποιαδήποτε προβλήματα υπάρχουν και οποιεσδήποτε διαφωνίες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας