Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΗ Ελληνική Λύση μέσω ανακοινώσεων της εκτοξεύει τα βέλη της στην κυβέρνηση

Η Ελληνική Λύση μέσω ανακοινώσεων της εκτοξεύει τα βέλη της στην κυβέρνηση

«Η Ελληνική Λύση προειδοποιεί πως όσοι αποφασίσουν, προσυπογράψουν και συνηγορήσουν στην αποστολή οποιουδήποτε αντιαεροπορικού συστήματος στην Ουκρανία, θα λογοδοτήσουν», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ελληνική Λύση

Η Ελληνική Λύση μέσω ανακοινώσεων εκτοξεύει τα βέλη της στην κυβέρνηση για την ενίσχυση της αεράμυνας στην Ουκρανία, για τις ευρωεκλογές και για την πολιτική του πρωθυπουργού στα ελληνοτουρκικά.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Δημοσιεύματα μέσων του εξωτερικού αποκαλύπτουν «πιέσεις» προς την κυβέρνηση που ουσιαστικά καλούν σε διάλυση της Ελληνικής Αεράμυνας με πρόσχημα την ενίσχυση του Κιέβου.

Η Ελληνική Λύση προειδοποιεί πως όσοι αποφασίσουν, προσυπογράψουν και συνηγορήσουν στην αποστολή οποιουδήποτε αντιαεροπορικού συστήματος στην Ουκρανία, θα λογοδοτήσουν.

Το ίδιο ισχύει για όσους παράνομα και πραξικοπηματικά αποδυνάμωσαν την εθνική μας άμυνα, στέλνοντας αμυντικό υλικό τόσο στην Ουκρανία όσο και τη Σαουδική Αραβία».

«Καμία εμπιστοσύνη στην Τουρκία και στην πολιτική Μητσοτάκη»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος δήλωσε ότι «Η μοναδική χώρα στον κόσμο, παγκόσμια πρωτοτυπία, όπου η γείτονα χώρα διεκδικεί εδάφη της Ελλάδος, είναι η Τουρκία. Και όμως αυτή τη χώρα, η οποία διεκδικεί εδάφη από τη χώρα μας, τη νομιμοποιούμε συνεχώς με συζητήσεις. Τα νέα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης είναι τραγελαφικά. Δεν μπορεί ο άλλος να διεκδικεί εδάφη δικά σου, παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο και εσύ να μιλάς για εμπιστοσύνη. Γι’ αυτό ακριβώς δεν έχουμε εμπιστοσύνη στον Έλληνα πρωθυπουργό»

Παράλληλα ο κ. Βελόπουλος έκανε και δήλωση και για τις επερχόμενες ευρωεκλογές στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Το μήνυμα των ευρωεκλογών πρέπει να είναι ηχηρό. Να είναι αντισυστημικό, εθνικό, κοινωνικό και λαϊκό. Τώρα, όταν ψηφίζεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, ούτε για εθνικό ομιλείς περί γάμου ομοφυλοφίλων, ούτε για κοινωνικό και λαϊκό μήνυμα, όταν στηρίζουν όλα τα αντιλαϊκά και αντικοινωνικά μέτρα τα κόμματα αυτά. Μονόδρομος, λοιπόν, η ψήφος στην Ελληνική Λύση».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας