Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΝ. Ανδρουλάκης: «Στις 9 Ιουνίου δεν κρίνεται η πολιτική σταθερότητα. Κρίνεται η...

Ν. Ανδρουλάκης: «Στις 9 Ιουνίου δεν κρίνεται η πολιτική σταθερότητα. Κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία, που περιφρονεί τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών»

«Η ακρίβεια, το κόστος στέγασης και η κατάσταση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας υπονομεύουν την καθημερινότητα του ελληνικού λαού», ανέφερε σε δήλωση το ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά την επίσκεψη του στη Βαρβάκειο Αγορά μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα

Στη Βαρβάκειο Αγορά βρέθηκε νωρίτερα την Τρίτη ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, όπου τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

Ο κ. Ανδρουλάκης σε δηλώσεις του σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Σήμερα συναντήσαμε με τον Δήμαρχο μια άδεια Βαρβάκειο Αγορά. Χθες ο Πρωθυπουργός επισκεπτόμενος την αγορά του Ρέντη, μας περιέγραψε πόσο καλά τα πάει με την ακρίβεια.

Το πόσο καλά τα πάει, το βιώνει στην τσέπη του ο ελληνικός λαός. Τα στοιχεία της Eurostat είναι αποκαλυπτικά. Τον Μάρτιο, όπως θα δείτε, ο ρυθμός αύξησης του πληθωρισμού τροφίμων στην Ελλάδα ήταν υπερτετραπλάσιος από τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ακρίβεια, το κόστος στέγασης και η κατάσταση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας υπονομεύουν την καθημερινότητα του ελληνικού λαού.

Γι’ αυτό, στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου δεν κρίνεται η πολιτική σταθερότητα. Κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία, που περιφρονεί τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών. Γι’ αυτό ζητώ να μας στηρίξουν. Να μας δείξουν την εμπιστοσύνη τους για να έχουν την επόμενη ημέρα ισχυρή, αξιόπιστη και σοβαρή αντιπολίτευση που θα κάνει τη Νέα Δημοκρατία να αλλάξει τροπάριο και να κοιτάξει τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών».

Στη συνέχεια, οι κ. κ. Ανδρουλάκης και Δούκας συναντήθηκαν στο Δημαρχείο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας