Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΣτ. Κασσελάκης: «Γιατί να θέλουν τόσες χώρες και τόσο διαφορετικών αποχρώσεων ηγέτες...

Στ. Κασσελάκης: «Γιατί να θέλουν τόσες χώρες και τόσο διαφορετικών αποχρώσεων ηγέτες να πλήξουν -όλοι τους!- τον «επιτυχημένο» Πρωθυπουργό»

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναρωτιέται «Γιατί να θέλουν τόσες χώρες και τόσο διαφορετικών αποχρώσεων ηγέτες να πλήξουν - όλοι τους! - τον «επιτυχημένο» Πρωθυπουργό;», με αφορμή την έκθεση - κόλαφος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη χώρα μας

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναρωτιέται «Γιατί να θέλουν τόσες χώρες και τόσο διαφορετικών αποχρώσεων ηγέτες να πλήξουν – όλοι τους! – τον «επιτυχημένο» Πρωθυπουργό;», με αφορμή την έκθεση – κόλαφος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη χώρα μας και προτείνει στον Κυριάκο Μητσοτάκη να κοιταχτεί στον καθρέπτη του.

«Δυο μήνες μετά το ψήφισμα – κόλαφο του Ευρωκοινοβουλίου για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα, έρχεται τώρα η έκθεση – κόλαφος του State Department για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα.

Μετά το Renew Europe του Μακρόν, τους Σοσιαλδημοκράτες του Σολτς και του Σάντσεθ, τους Πράσινους της Μπέρμποκ και την ευρωπαϊκή Αριστερά – τους οποίους τα κυβερνητικά σενάρια συνωμοσίας έχουν εντάξει στους εχθρούς της χώρας – προστίθεται τώρα άραγε στη λίστα και ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπάιντεν;», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ και προσθέτει: «Γιατί να θέλουν τόσες χώρες και τόσο διαφορετικών αποχρώσεων ηγέτες να πλήξουν -όλοι τους!- τον «επιτυχημένο» Πρωθυπουργό;

Μήπως κάτι πάει πολύ λάθος στη χώρα μας;

Τόσο λάθος που η διεθνής κοινότητα να μην μπορεί να κάνει πλέον τα στραβά μάτια;

Μήπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να αφήσει τις θεωρίες συνωμοσίας και να κοιταχτεί στον καθρέφτη του;

Όσο για εμάς, πενήντα χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα όπου γεννήθηκε, έχουμε χρέος να ανακόψουμε τον θεσμικό κατήφορο».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας