Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΈνταση στη Βουλή για την ακρίβεια – «Τα μέτρα έχουν φέρει απτά...

Ένταση στη Βουλή για την ακρίβεια – «Τα μέτρα έχουν φέρει απτά αποτελέσματα» λέει ο Σκρέκας

Η αντιπολίτευση υπογράμμισε πως «οι πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας ανέβασαν στα ύψη την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια»

Στιγμές έντασης κατεγράφησαν κατά τη σημερινή (23/05) συζήτηση για την ακρίβεια στη Βουλή, ανάμεσα στον Υπουργό Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα – Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Το υπό συζήτηση σχέδιο νόμου αφορά «την ενίσχυση της προστασίας του καταναλωτή, της ανάπτυξης και της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς».

Η αντιπολίτευση υπογράμμισε πως «οι πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας ανέβασαν στα ύψη την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, ενισχύοντας τα υπερκέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων σε βάρος των Ελλήνων καταναλωτών», με τον Κώστα Σκρέκα να απαντά πως «για πρώτη φορά, επιβάλλονται τα πρόστιμα στις εταιρείες που αισχροκερδούν και εισπράττονται και τα μέτρα που επιβλήθηκαν, έχουν ήδη θετικά αποτελέσματα.

Δεν είπαμε ότι έχουμε λύσει όπως θα επιθυμούσαμε το πρόβλημα της ακρίβειας, που δεν είναι ελληνικό φαινόμενο, αλλά παγκόσμιο και ευρωπαϊκό. Αλλά συνεχίζουμε τις προσπάθειες και δεν θα τις σταματήσουμε μέχρι να έχουμε αποκλιμάκωση του πληθωρισμού».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας