Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΣτ. Κασσελάκης: «Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει»

Στ. Κασσελάκης: «Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει»

«Συνεχίζουμε με τη συλλογικότητά μας, τις αξίες της Αριστεράς και το βλέμμα στο μέλλον που θέλουμε να χτίσουμε», κατέληξε ο κ. Κασσελάκης

«Αυτούς τους μήνες είμαστε ένα κόμμα που αυτούς τους μήνες έχει περάσει πάρα πολλά, μετά την οδυνηρή ήττα. Περάσαμε από δύο διασπάσεις, μέχρι να φτάσουμε στο μόνο ευρωψηφοδέλτιο που επέλεξε η ίδια η κοινωνία. Και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι περήφανα για τον εαυτό τους», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Εκεί που άλλοι με τεράστια χρέη και ύποπτα κονδύλια για διαφημίσεις συμβούλους, κομματικές δαπάνες, απέναντι σε εμάς, που μέσα στα μέτρα μας μείναμε ηθικοί όπως έπρεπε, καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά από το 23% στο 13%. Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει. Αυτό είναι μια επιλογή του ελληνικού λαού», επισήμανε.

«Ο κόσμος είπε ότι υπάρχει μια άλλη επιλογή, μια ανθρωποκεντρική πολιτική. Και αυτό είναι το πρώτο βήμα για ένα κόμμα που εξελίσσεται και αλλάζει εν κινήσει, για έναν άνθρωπο άγνωστο που ήρθε εδώ μπροστά σας και με την καθαρότητά του προσπαθεί να φέρει πρόοδο. Δεν έχω τύψεις για τίποτα. Ο ελληνικός λαός μου έχει δώσει ξεκάθαρα την εντολή να σχηματίσω εναλλακτική πρόταση. Και αυτό θα κάνω, όπως είπα και προεκλογικά, θα εμπνεύσουμε τον κόσμο», ανέφερε.

«Συνεχίζουμε με τη συλλογικότητά μας, τις αξίες της Αριστεράς και το βλέμμα στο μέλλον που θέλουμε να χτίσουμε», κατέληξε ο κ. Κασσελάκης

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας