Τ. Γαϊτάνης: Ο κ. Τσίπρας είναι ταυτισμένος με τον λαϊκισμό και το ψέμα

Αναφερόμενος στο ζήτημα των υποκλοπών, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, τόνισε ότι δεν προκύπτει καμία έμμεση ή άμεση σχέση της κυβέρνησης με το κακόβουλο λογισμικό.

«Η κυβέρνηση έχει τοποθετηθεί και έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της. Οι πολίτες βλέπουν ότι υπάρχουν λίστες χωρίς κανένα στοιχείο οι οποίες δημοσιοποιούνται με στόχο να κατηγορηθεί ο πρωθυπουργός», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης, σε συνέντευξη του σε τηλεοπτικό σταθμό αναφερόμενος στο ζήτημα των υποκλοπών. Ο κ. Γαϊτάνης επισήμανε ότι από πουθενά δεν προκύπτει καμία έμμεση ή άμεση σχέση της κυβέρνησης με το κακόβουλο λογισμικό, «όπως προσπαθεί να μας πείσει ο κύριος Τσίπρας για να εκμεταλλευτεί πολιτικά την κατάσταση».

Ανέφερε δε ότι ο κ. Τσίπρας σε πρόσφατη συνέντευξη δεν αρνήθηκε την ύπαρξη κακόβουλων λογισμικών επί των ημερών του. Παράλληλα, ο κ. Γαϊτάνης σημείωσε πως ενώ υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρονται στη σύναψη σύμβασης για το κακόβουλο λογισμικό επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑ, από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν δίνουν απαντήσεις σχετικά με το γεγονός αυτό. «Το θέμα των παρακολουθήσεων είναι μεγάλο ζήτημα για όλη την Ευρώπη. Στη χώρα μας η δικαιοσύνη θα το διερευνήσει και η κυβέρνηση θα φέρει θεσμικές πρωτοβουλίες για μεγαλύτερη θωράκιση όλων αυτών των διαδικασιών», συμπλήρωσε.

Κλείνοντας την παρέμβασή του, ο κ. Γαϊτάνης σημείωσε ότι απέναντι στο λαϊκισμό και τα ψέματα του κ. Τσίπρα, η κυβέρνηση παράγει μετρήσιμο έργο και αυτό είναι που πρέπει να αναδειχτεί.

Ενδεικτικά υπενθύμισε πως σήμερα η χώρα αναπτύσσεται με το διπλάσιο ρυθμό ανάπτυξης από την υπόλοιπη Ευρώπη, έχει μειωθεί σημαντικά η ανεργία, οι άμεσες ξένες επενδύσεις σημειώνουν ιστορικό ρεκόρ, 30 αμερικανικά πανεπιστήμια προσφέρουν δωρεάν προπτυχιακά μαθήματα σε Έλληνες φοιτητές, ενώ ξεκινούν και οι εξορύξεις του φυσικού αερίου, «μία πολύ μεγάλη σημασίας κίνηση για την πατρίδα μας».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More