Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΜ. Χριστοδουλάκης για εκλογή ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ: Χάρη πάμε;

Μ. Χριστοδουλάκης για εκλογή ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ: Χάρη πάμε;

Με ανάρτηση στο Facebook, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Χριστοδουλάκης κάλεσε τον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα σε συμπόρευση με φόντο την εκλογή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.

Με ανάρτηση στο Facebook, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Χριστοδουλάκης κάλεσε τον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα σε συμπόρευση με φόντο την εκλογή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.

«Η ελπίδα θέλει υπέρβαση και επιλογές που ενώνουν δυνάμεις», αναφέρει ο Μανώλης Χριστοδουλάκης και τονίζει ότι «δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο, δεν έχουμε την πολυτέλεια των προσωπικών εγωισμών, δεν έχουμε το περιθώριο να αναλωνόμαστε σε ατέρμονες και αυτοαναφορικές διεργασίες την ώρα που η κοινωνία αποζητά διέξοδο έκφρασης. Και την ζητά τώρα. Την ζητά από εμάς, αλλά δεν θα μας περιμένει».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με την ανάρτηση του στηρίζει μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα, ξεκαθαρίζοντας ότι «πιστεύω βαθιά, πως η φωνή και τα ”θέλω” της κοινωνίας δεν ορίζονται από τα ”εγώ” ή την προσωπική φιλοδοξία. Προσωπικά ήξερα πάντα να την υπερβαίνω. Το ίδιο επιλέγω και τώρα. Γνωρίζοντας, λοιπόν, το βάρος μιας ευθύνης που μοιράζεται, για μένα είναι σαφές ποιο μοντέλο μπορεί να ενώσει δυνάμεις, να μεγαλώσει την παράταξη, να κερδίσει τη ΝΔ, να δώσει διέξοδο διακυβέρνησης σε μία κοινωνία με ανάγκες και προβλήματα. Και τελικά, να δώσει προοπτική νίκης για το μεγάλο ΠΑΣΟΚ που ονειρευόμαστε».

«Χρειαζόμαστε μια γενναία, τολμηρή Αλλαγή. Για την παράταξη, για την πατρίδα! Χάρη πάμε;», αναφέρει ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας