Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΚΚΕ: «Ο κ. Μητσοτάκης επιμένει να παραχαράσσει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών»

ΚΚΕ: «Ο κ. Μητσοτάκης επιμένει να παραχαράσσει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών»

Πραγματικός αντίπαλος της κυβέρνησης της ΝΔ και της αντιλαϊκής της πολιτικής είναι οι αγώνες του λαού επισημαίνει το ΚΚΕ

«Ο κ. Μητσοτάκης επιμένει να παραχαράσσει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και το ηχηρό “χαστούκι” που δέχτηκε η ΝΔ», σημειώνει σε σχόλιό του το γραφείο Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Όπως τονίζει ο Περισσός, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, «σήμερα το παρουσίασε ως μήνυμα για περισσότερη “αποτελεσματικότητα”, το πρόβλημα, όμως, είναι ακριβώς η μεγάλη αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης στο “τσάκισμα” των δικαιωμάτων και του εισοδήματος του λαού, για να εξυπηρετούνται τα κέρδη των λίγων.

Γι’ αυτό και η κυβέρνηση επιλέγει ως βολικό αντίπαλο τα κόμματα της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας, που βρίσκονται σε παρατεταμένη περιδίνηση, ακριβώς λόγω της διαχρονικής ταύτισής τους στην ίδια πολιτική που ακολουθεί και η κυβέρνηση της ΝΔ, την πολιτική των επιχειρηματικών ομίλων και της ΕΕ».

«Πραγματικός αντίπαλος της κυβέρνησης της ΝΔ και της αντιλαϊκής της πολιτικής είναι οι αγώνες του λαού που βρίσκονται σε εξέλιξη και στους οποίους το ΚΚΕ καταθέτει όλες του τις δυνάμεις», τονίζει καταληκτικά το ΚΚΕ στο σχόλιό του.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας