Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΗ Ευγενία Αρσένη στο GOVNews: «Κρίσιμο να γίνει μια συλλογική συνάντηση στον...

Η Ευγενία Αρσένη στο GOVNews: «Κρίσιμο να γίνει μια συλλογική συνάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ»

Αποκλειστικά στο GOVnews Weekly μίλησε η Ευγενία Αρσένη για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και την «επιστολή των 87», την οποία συνυπογράφει

Του Πρίφτη Ευάγγελου

Μετά την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη την Δευτέρα 24/06 στην πλατφόρμα Χ, 87 στελέχη του κόμματος – ανάμεσα τους 7 βουλευτές – δημοσίευσαν επιστολή, στην οποία ζητούν από το Πρόεδρο του κόμματος και την Γενική Γραμματεία να συγκληθούν άμεσα τα όργανα του κόμματος. Μεταξύ των ονομάτων που υπογράφουν είναι η Όλγα Γεροβασίλη και ο Γιώργος Τσίπρας. Αποκλειστικά στο GOVnews Weekly μίλησε η Ευγενία Αρσένη για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και την επίμαχη επιστολή, την οποία συνυπογράφει.

Μιλώντας για την επιστολή των 87 η κ. Αρσένη τονίζει χαρακτηριστικά:

«Είναι μια σημαντική στιγμή, ακόμα περισσότερο και λόγω του εκλογικού αποτελέσματος, να συγκληθούν τα όργανα, να γίνουν οι διεργασίες όπως πρέπει. Είναι πολύ σημαντικό αυτό και σε σχέση με την Αυγή (ήταν σοκαριστικό να το μαθαίνει κανείς από τα Μέσα Ενημέρωσης). Οπότε είναι κρίσιμο πραγματικά να γίνει μια συλλογική συνάντηση και διεργασία, αυτό που αντιστοιχεί και πρέπει σε ένα κόμμα τέτοιο σαν τον ΣΥΡΙΖΑ».

Στην ερώτηση εάν ο Στέφανος Κασσελάκης κινείται σε λανθασμένη κατεύθυνση προσθέτει:

«Εδώ δεν είναι λάθος ή σωστή κίνηση γιατί δεν έχουμε καθίσει να συζητήσουμε- αυτό στην πραγματικότητα λέμε – πάμε να συζητήσουμε όλοι μαζί γιατί αυτές είναι συλλογικές και παρά πολύ σοβαρές αποφάσεις για να πάνε τα πράγματα συνολικά καλύτερα. Αυτές δεν είναι αποφάσεις ενός αλλά αποφάσεις μετά από πολύ σοβαρές διεργασίες που αφορούν όχι μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το σύνολο το Προοδευτικού χώρου. Είναι πολύ σημαντικό να μιλάμε και για αυτό κάναμε, αυτή την κίνηση για μια ουσιαστική σύγκλιση οργάνων και έναν διάλογο εποικοδομητικό μεταξύ συντρόφων για την επόμενη ημέρα.»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας