Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΣ. Πέτσας: «Εκλογές το 2023, σε χρόνο που θα επιλέξει ο πρωθυπουργός»

Σ. Πέτσας: «Εκλογές το 2023, σε χρόνο που θα επιλέξει ο πρωθυπουργός»

«Αντιλαμβάνομαι την αγωνία για δυνατό τίτλο-είδηση, αλλά όχι να παρερμηνεύεται η ουσία της συζήτησης», σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας στα social media, σχολιάζοντας τον τίτλο «Είμαστε κοντά στις εκλογές – Καιρός να απευθυνθούμε στους πολίτες» του ιστότοπου της ΕΡΤ, για τη συνέντευξη που παραχώρησε σε πρωινή εκπομπή του κρατικού καναλιού.

«Οι εκλογές θα γίνουν όπως πάντα έλεγε ο Πρωθυπουργός το 2023 στο χρόνο που ο ίδιος θα επιλέξει», συμπλήρωσε στον λογαριασμό του στο Twitter ο κ. Πέτσας.

«Όταν ο χρόνος φτάνει για να γίνουν εκλογές, τότε ο λαός εκφράζεται. Επομένως είναι μια καλή ευκαιρία για όλους εμάς να δούμε τι κάναμε το προηγούμενο χρονικό διάστημα από την εκλογή μέχρι και σήμερα. Να δει ο πολίτης αν ήμασταν συνεπείς στις δεσμεύσεις μας. Ποια είναι ατζέντα για την επόμενη μέρα. Άρα είναι πολύ ωραίο. Αυτή είναι η Δημοκρατία. Ωραίο είναι να εκφράζεται και να υπάρχει αυτή η όσμωση», ανέφερε στην εκπομπή της ΕΡΤ 1 «Συνδέσεις», ο Στέλιος Πέτσας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών πρόσθεσε λέγοντας: «Το 2023 είναι προ των πυλών. Και πάντα λέγαμε από την αρχή ότι θα γίνουν εκλογές το 2023, το οποίο φτάνει. Δεν μπορώ να πω εγώ τις πιθανές ημερομηνίες. Αν το βάλει κανείς έτσι και ανοίξει το ημερολόγιο θα βρει πολλές Κυριακές. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι ό,τι είχε πει ο πρωθυπουργός ότι θα γίνουν την άνοιξη. Κοντά είμαστε επομένως, ώστε όπως είπα και πριν να αρχίσουμε να απευθυνόμαστε στους πολίτες για το τι κάναμε και τι θα κάνουμε μετά».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας